Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Έλα κι εσύ Ιεράπετρα!!! Ιδού τα ιστορικά επιχειρήματα για την απορρόφηση του Δήμου Μακρύ Γιαλού


Ιδού τα ιστορικά επιχειρήματα της Ιεράπετρας για το λόγο της απορρόφησης του Μακρύ Γιαλού. Όπως παρατηρούμε στην ιστορική φωτογραφία ο καλλιτέχνης του έργου μετά από μελέτη, διεπίστωσε ότι τα αγγούρια στο έργο του Βιτσέντζου Κορνάρου είναι Γεραπετρίτικα και μάλιστα αρίστης ποιότητος.
Δροσιστικά και πάντα κατάλληλα προς βρώση, πραγματικά θα ήθελα να ήξερα ποια θα ήταν η γνώμη του Κορνάρου, από τον οποίο ζητώ να με συγχωρέσει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να υποθέσουμε, με βάση την εικόνα, ότι η γυναικεία παρουσία είναι η Ιεράπετρα και η αντρική με το... θέλγητρο ανά χείρας ο Μακρύς Γυαλός!!! Έ, με τέτοια επιχειρήματα, πώς να αντισταθεί η κακομοίρα η Γεράπετρο; Ίσως γιαυτό βιάστηκε ο κύριος Δήμαρχος της Ιεράπετρας να αποδεχτεί την πρόταση ενωποίησης. Και έσονται οι δύο εις ... δήμο ένα. Έχουνε και το συνδετικό υλικό!!!

Έτσι, με χιούμορ. Αλλά να βάλουμε στο χορό και τους έχοντες την ευθύνη:
Κύριε υφυπουργέ, κύριε βουλευτά της (αν)αξιωματικής αντιπολίτευσης γιατί δε χτυπάτε τη παπούτσα σας (αυτή η έκφραση χρησιμοποιείται στη Σητεία, για να δηλωθεί η επίδειξη πυγμής, και συγγνώμη αν πάει αλλού το μυαλό σας) στον αρμόδιο υπουργό; να πάτε και οι δυό μαζί, γιάντα σας στείλαμε εκεί μέσα; αν δεν πάτε να μη προσάψετε μπλιο για ψηφαλάκια.
Κι εσείς κύριε δήμαρχε Σητείας, το κόμμα σας κυβερνά, να πάτε και να διαμαρτυρηθείτε. επηρεάζετε τον κόσμο εναντίον του ΠΑΣΟΚ (μα ετσά που τα κάνει δε θέλει και πολύ ο κόσμος)να πάψει να μας θεωρεί δεδομένους. Ο άλλος είπε ότι είμαστε στου διαόλου τη μάνα, πάλι επί των ημερών σας και πάλι κατεβήκατε υποψήφιος με τον ίδιο πολιτικό χώρο.ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ.
οι Γεραπετρίτες κοιτάζουν το καλό του τόπου τους και καλά κάνουν. Το ίδιο και οι Μακρυγυαλιώτες. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ;;;;;;;

κάποιος φίλος ενός blog λέει τί θα καταφέρουμε μέσα από εδώ. Τίποτα φίλε μου, απλά να τα λέμε για να μη μας περνάνε και για ηλίθιους. Σημασία έχει να καταγραφεί και η άποψη του κόσμου και όχι μόνο των ηθινόντων. Άλλοι θα συμφωνήσουν, άλλοι θα διαφωνήσουν. Τουλάχιστον να το κουβεντιάσουμε. Να μας προβληματίσει. Όλα πια αμάσιτα θα τα καταίνουμε;

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger