Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Επίσκεψη του κ. Γιάννη Πλακιωτάκη στις Βρυξέλλες για τα νησιά του Αιγαίου


Τα θεμέλια για τη διαμόρφωση μιας ευρωπαϊκής στρατηγικής αλληλεγγύης και συνοχής για τα νησιά τέθηκαν στη διάρκεια τριήμερης επίσκεψης στις Βρυξέλλες, από τις 3 ως τις 5 Μαρτίου, αντιπροσωπείας νησιωτών Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Η αποστολή οργανώθηκε από την Επικεφαλής της Ομάδας των Ευρωβουλευτών της Ν.Δ, κα Μαριέττα Γιαννάκου και συμμετείχαν σ’ αυτήν, ο Βουλευτής Λασιθίου και Τομεάρχης Ναυτιλίας της Ν.Δ., κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Βουλευτής Κυκλάδων και Τομεάρχης Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Ιωάννης Βρούτσης, ο Βουλευτής Χίου κ. Κωστής Μουσουρούλης, η Βουλευτής Ρεθύμνου και Τομεάρχης Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, η Βουλευτής Δωδεκανήσων κα Τσαμπίκα Ιατρίδου και ο Βουλευτής Ευβοίας κ. Σίμος Κεδίκογλου.

Η ομάδα των έξι νησιωτών Βουλευτών ανέπτυξε σειρά επαφών με μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ιδιαίτερα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για το σχεδιασμό και την εφαρμογή νησιωτικών πολιτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger