Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

Συνέλευση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής των Κορναρείων 2008

Ο Δήμος Σητείας έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της διοργάνωσης των πολιτιστικών εκδηλώσεων που αποτελούν πλέον θεσμό για την πόλη μας, τα ΚΟΡΝΑΡΕΙΑ. Στο πλαίσιο αυτό έχει προχωρήσει στη σύσταση Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής για την επεξεργασία και την πραγματοποίηση των φετινών Κορναρείων.
Η συγκεκριμένη οργανωτική επιτροπή προχώρησε σε συνεδρίαση τη Δευτέρα 19 Μαΐου. Τα μέλη της μετά από διεξοδική συζήτηση προσπάθησαν να θέσουν τις κατευθύνσεις των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων και να διευρύνουν τις δυνατότητες του Δήμου Σητείας προκειμένου τα ΚΟΡΝΑΡΕΙΑ 2008 να μπορέσουν για άλλη μία χρονιά να δώσουν μια ξεχωριστή νότα στην πόλη μας.
Η αρμόδια Αντιδήμαρχος για θέματα Πολιτισμού και Παιδείας κ. Κατερίνα Ζερβάκη ενημέρωσε τα μέλη της επιτροπής για τους στόχους που έχουν τεθεί για φέτος και συγκεκριμένα :
έμφαση στον τοπικό πολιτισμό και στην παραγωγή πολιτιστικού προϊόντος από τους ίδιους τους πολιτιστικούς φορείς
η συμμετοχή των νέων
Στη συνέχεια η κ. Ζερβάκη ενημέρωσε για τις μέχρι τώρα εκδηλώσεις που έχουν ήδη προγραμματιστεί, π.χ. για την θεατρική παράσταση του Γιώργου Κιμούλη στο έργο ‘'Ριχάρδος Γ' '' την τραγωδία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στις 15 Ιουλίου και ‘' Ο Σητειακός Γάμος'' από τον Λύκειο Ελληνίδων.
Επίσης ορίστηκε η 7η Ιουλίου ως μέρα έναρξης των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων ΚΟΡΝΑΡΕΙΑ 2008.
Ο Δήμος ζητά τη συμμετοχή όλων των δημοτών του για την οργάνωση των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού. Γι' αυτό απευθύνει για άλλη μία φορά ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ προς όλους όσοι ενδιαφέρονται να καταθέσουν τις απόψεις τους, για να κάνουμε όλοι μαζί πραγματικότητα τα ΚΟΡΝΑΡΕΙΑ 2008.
Παρακαλούμε για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση για τις εκδηλώσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 28433-40535 ή μέσω e-mail στο kaiserli@sitia.gr.
Η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή απαρτίζεται από τους :
Πελαγία Πετράκη, Πολιτικός Μηχανικός, Νομαρχιακός Σύμβουλος
Μαρία Γιαννακάκη, Συμβολαιογράφος, Δημοτικός Σύμβουλος
Βαγγέλης Μπελιμπασάκης, Πρόεδρος του Θεάτρου Σητείας
Αγγελική Χρηστάκη, Καθηγήτρια Αγγλικών
Μιχάλης Περράκης, Μαθηματικός
Μαρία Κουνελάκη, Φιλόλογος, Δασκάλα Χορού
Δ.Σ. Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Σητείας
Μαρία Τσαγκαράκη, Κοινωνιολόγος, Αντιπρόεδρος ΔΕΠΟΤΑΣ
Νίκος Κοζυράκης, Μαθηματικός, Μέλος Πνευματικού Κέντρου
Δημήτρης Ζαμπετάκης, Δάσκαλος, Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων Σητείας, Μέλος του Πνευματικού Κέντρου


Γραφείο Τύπου Δήμου Σητείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger