Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Καταντά τραγικός ο Δήμαρχος Μακρύ Γιαλού

Καταντά τραγικός ο Δήμαρχος Μακρύ Γιαλού κ. Καλατζάκης αφού μετά την ολοκλήρωση του αίσχους με την απορρόφηση του δήμου του από το Δήμο Ιεράπετρας έρχεται σήμερα και προκαλεί. Μετά από μια βδομάδα που είχε να πατήσει τα πόδια του στο δημαρχείο του, την ώρα που δεν είχε το θάρρος ν' αντιμετωπίσει στα μάτια τους ίδιους τους δημότες του, κοινοποιεί χθες το βράδυ επιστολή που ευχαριστεί τον Υπουργό Εσωτερικών για το καλό που έκανε και απορροφήθηκε ο δήμος του από ένα άλλο δήμο!!! Όλα αυτά την ώρα που πάνω από 300 δημότες του τοπικού διαμερίσματος Λιθινών έκαναν λαϊκή συνέλευση και ζητούσαν την αναβολή αυτής της ανιστόρητης και προσβλητικής για όλη τη Σητεία απόφαση. Αλλά αντί να σκεφτεί την τραγικότητα του και την προδοσία του προς τον κόσμο που τον εξέλεξε, τον τόπο που τον ανέθρεψε αλλά και στην ιστορική ευθύνη για τον τόπο του σήμερα βγαίνει και κάνει δήλωση ότι μετά τις τελευταίες «εξελίξεις» δεν έχει άλλες επιλογές από το να στηρίξει την απόφαση για απορρόφηση του δήμου του από το δήμο Ιεράπετρας!!!

Σταμάτα να μιλάς κ. Καλατζάκη, φτάνει το κατάντημα σου και η τραγικότητα σου, μας προσβάλλεις και μας προκαλείς, άκου τη φωνή του κόσμου για τα έργα σου και τα καταντήματά σου, σταμάτα να προσβάλλεις τον ίδιο σου τον εαυτό με όσα σου λένε να λες, γιατί αυτά που μας λες δεν νομίζω ότι έχεις τη δυνατότητα να τα πεις αλλά και τις γνώσεις. Στα υπαγορεύουν για να κάνεις τη δουλειά αυτών που σε έβαλαν εκεί. Το έχουμε καταλάβει κατάντησες υπάλληλος κάποιων που σε έβαλαν να κάνεις μια δουλειά που δεν φανταζόταν κανείς ότι μπορείς να κάνεις. Τα έκανες το κοινώς σαν τα μούτρα σου τώρα απλά παρακαλούμε μην τα κάνεις χειρότερα!!!

7 σχόλια:

Psychedelic Reflection είπε...

και δηλαδή με αυτά τα ποστ θα βγεί κάτι?

αυτό το ποστ σε τι βοηθάει?

εγώ πάντος δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω αξιόλογες θέσεις που να αποδεικνείουν ότι αν ο δήμος πάει με όποια μεριά είναι αυτή θα προκύψουν κάποια τεκμηριομένα οφέλη !

αν ας πούμε πάει με τη σητεία πόσο θα οφεληθεί?
αν παει με την ιεράπετρα τι θα γίνει?
τι συμφέρει καλύτερα τη μεγαλη εικόνα?

θα μου πει κάποιος με σοβαρά και τεκμηριωμένα επιχιρήματα?
ή θα κράζουμε ο ένας τον άλλο?

Ανώνυμος είπε...

Για τους άλλους που τα κάνανε γαργάρα γιατί δεν ακούγεται τίποτα;
Που είναι οι δυο βουλευτές και ο υφυπουργός;
Αν με τέτοια δύναμη η Σητεία αφήνει άλλους δημάρχους και δημάρχους να κάνουνε παιχνίδι, τι ψάχνετε να βρείτε;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΩΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ.
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΟΡΙΟ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καλατζάκη πόσα πήρες;Πόσα σου τάξανε;
Χατζάκη, έχεις εταιρεία με χωματουργικά έργα - θα τρως καλά τώρα...
Αθανασάκη,την βοήθησες την αγγουρογενέτειρά σου!
Μαστοράκη, σε έκανε μάγκα ο Αθανασάκης!
Κουρουπάκη, χαίρεσαι που ο δήμος Μακρυγιαλού πάει στην Ιεράπετρα; Δεν θα ψηφίσουν αυτοί τον Πατεράκη τώρα - άρα σίγουρη η επανεκλογή σου.
Πατεράκη, καλά την έκανες κι εσύ την πάπια...Ότι πει το κόμμα!
Πλακιωτάκη, άργησες αλλά όταν είδες προς τα που πάει το ρεύμα, μπήκες κι εσύ στο κόλπο.
Καρχιμάκη, συγχαρητήρια. Διαίρει και βασίλευε. Σιώπα και επανεκλέγεσθαι.
ΑΞΙΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

μείναμε μικρό χωριό γιατί δεν αφήνετε τη Σητεία να προκόψει. Βρήκατε και κάτι τραγικούς τύπους σαν τον Καλατζάκη και το Χατζάκη που ολοκλήρωσαν τη προδοσία! Έχει ο καιρός όμως γυρίσματα...

Ανώνυμος είπε...

Προς το φίλο που μιλάει για κόμπλεξ κατωτερότητας: Ας μάθει πρώτα να γράφει και μετά να το παίζει διαβασμένος λανσάροντας έννοιες όπως το κόμπλεξ!!!
Χοριό (με ο όπως το γράφεις) είναι το δικό σου. Κι αν αφήνουμε τους άλλους να κάνουν την δουλειά τους όπως ξέρουν όπως λες... τη βάψαμε γενικώς. Είδαμε πως την κάνουν. Παρασκηνιακά και υποχθόνια γιατί δεν έχουν το σθένος να αντιμετωπίσουν τον κόσμο που τους εξέλεξε, για το καλό τους υποτίθεται. Γιατί κύριε ακομπλεξάριστε δεν ρώτησαν πρώτα τους κατοίκους του δήμου και μετά να κάνουν κρυφές συμφωνίες; Η άποψη αυτού του κόσμου δε μετράει; Ή δεν πρέπει να τη λογαριάζουμε και αυτή για να κάνουν κάποιοι τη δουλειά τους όπως λες. Και ξέρουμε βέβαια ότι κάθε δουλειά αποφέρει και κάποιο οικονομικό όφελος....
Εμείς ακομπλεξάριστε φίλε μου, πρωτευουσιάνε, κοσμοπολίτη μείναμε χωριό όπως λες αλλά έχουμε αξίες. Ευτυχώς τη στειακή καλοσύνη δεν την έχουμε ξεπουλήσει. Και είμαστε περίφανοι που σε όλο το νησί το να είναι κάποιος από τη Σητεία είναι ταυτόσιμο της ευγένειας και της ανθρωπιάς. Είμαστε περίφανοι κύριε με το ευρύ πνεύμα που ένα "χωριό" όπως η Σητεία έχει πνευματική παρουσία από τα αρχαία χρόνια. Πείτε μου πολλά χωριά σαν το δικό μας. Το δικό σου σίγουρα δεν είναι ούτε μιτατοκάθισμα!!!
Όσο για το κουβαδάκι... είναι το λιγότερο υποτιμητικό για τους κατοίκους του Μακρύ Γυαλού να τους χαρακτηρίζεις έτσι. Κι αν έτσι το θεωρείς, αν εκείνοι είναι κουβαδάκι.. κάποιοι άλλοι είναι τουλάχιστον καθίκια (το χρηστικό αντικείμενο εννοώ)!!

Psychedelic Reflection είπε...

πωπω βρε παιδί μου αυτή η σητεία είναι το λίκνο του πολιτισμού και δεν της φαινόταν !
είμαστε τόσο μοναδικοί τελικά?
α και φυσικά εμείς στη Σητεία - αυτή τη μεγαλούπολη- δεν έχουμε καθόλου κομπλεξ!

.......δε λέω ,,,να μας παινεύουμε αλλά να μην το κάνουμε και ταινία επιστημονικής φαντασίας !

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger