Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

Β.Ο.Α.Κ. από Άγιο Νικόλαο έως τη Σητεία

Σαν ανέκδοτο θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι ο βόρειος οδικός άξονα Κρήτης, από τον Άγιο Νικόλαο έως και τη Σητεία. Γιατί; μα αφού άρχισε να κατασκευάζετε εδώ και 40 χρόνια, και ακόμα κατασκευάζετε. Αυτά τα 65 χιλιόμετρα από τον Άγιο Νικόλαο έως και τη Σητεία έχουν γράψει την δικιά του ιστορία για να διηγηθεί κάποιος σε ένα ολόκληρο βιβλίο. Αλλά δεν φτάνει αυτό, ο Β.Ο.Α.Κ όπως λέγετε, και είναι λένε και ενταγμένος στο ευρωπαϊκό δίκτυο αυτοκινητοδρόμων έχει αφεθεί πραγματικά στην τύχη του. Σκουπίδια παντού, ελήψη διαγράμμισης σε πολλά σημεία, έντονη βλάστηση που περιορίζουν την ορατότητα ,καθώς και το πρόβλημα με της έντονες στροφές , το στενό του δρόμου, και η απότομες κλίσεις, κάνουν το δρόμο επικίνδυνο για του οδηγούς. Το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί τα λόγια είναι φτωχά.



Ο δρόμος σε πολλά σημεία έχει νέο οδόστρωμα αλλά όχι και διαγράμμιση.

Αγγαθίας

Πριν τη Λάστρο

Καλό χωριό

Η βλάστηση έχει κάλυψη της πινακίδες και την καλή ορατότητα του δρόμου
Μέσα Μουλιανά


Πριν το Καβούσι




Και βέβαια σκουπίδια παντού
Καλό θα ήταν λοιπόν οι αρμόδιοι να ασχοληθούν λίγο με αυτό το δρόμο. Να κοπεί η βλάστηση στα άκρα του δρόμου, για να υπάρχει ορατότητα. Να καθαριστή. Αλλά κυρίως να διαγραμμισθεί στα τμήματα με το νέο οδόστρωμα .
Αυτό τουλάχιστον επιβάλετε να γίνουν άμεσα , για μια έστω ασφαλή οδήγηση. Γιατί για να δούμε το δρόμο όπως θα πρέπει να είναι, θα χρειαστεί ίσως να ξαναγεννηθούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger