Σάββατο 30 Αυγούστου 2008

Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ο Δήμαρχος Σητείας κ. Νίκος Κουρουπάκης απεύθυνε συγχαρητήρια επιστολή στους επιτυχόντες των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Ακολουθεί το μήνυμα του κ. Κουρουπάκη:
Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, θα ήθελα να σου εκφράσω από καρδιάς τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια για την επιτυχία σου στις Πανελλαδικές εξετάσεις, που σε οδήγησε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Μια επιτυχία σημαντική, ένας σταθμός στη ζωή σου, που ήρθε ως αποτέλεσμα της δικής σου προσωπικής προσπάθειας, της συστηματικής και μεθοδικής δουλειάς σου, του σκληρού και δύσκολου αγώνα σου. Ξεπερνώντας δυσκολίες, τα άγχη και τις αγωνίες που βρήκες στο δρόμο σου, άνοιξες ένα νέο παράθυρο στον κόσμο σου, μια νέα προοπτική.
Οι νέοι αυτοί ορίζοντες που σου ανοίγονται στην αναζήτηση και στην κατάκτηση της γνώσης και οι ελπιδοφόρες προοπτικές, εύχομαι να αποτελέσουν εφαλτήριο για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και προσωπική ανέλιξη, η οποία τελικά θα δώσει ολοκληρωμένες προσωπικότητες στην κοινωνία ευρύτερα.
Θερμά συγχαρητήρια ανήκουν και στους γονείς σου για την πολύπλευρη στήριξη που σου πρόσφεραν καθώς και στους καθηγητές που σου μετέδωσαν την πρώτη γνώση, απαραίτητη προϋπόθεση και εχέγγυο της επιτυχίας σου.
Σου εύχομαι σε αυτή τη νέα φάση της ζωής σου να έχεις δύναμη και με χαλυβδωμένη τη θέληση να προχωρήσεις στην κατάκτηση γνώσεων και εμπειριών τέτοιων που θα σηματοδοτήσουν το μέλλον σου. Να έχεις πάντα επιτυχίες στη ζωή σου και να κάνεις όλα τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Από καρδιάς,
Νίκος Κουρουπάκης
Δήμαρχος Σητείας


Γραφείο Τύπου Δήμου Σητείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger