Παρασκευή 8 Αυγούστου 2008

ο Επιθεωρητής Λιμενικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου σην Σητεία


Το Δήμαρχο Σητείας κ.Νίκο Κουρουπάκη επισκέφθηκε στο γραφείο του την Πέμπτη 7/8/08 ο Επιθεωρητής Λιμενικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου, Υποναύαρχος Πιτσουλάκης Αντώνης και ο Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος (Δ/ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ), Δανδουλάκης Κων/νος μαζί με το Λιμενάρχη Σητείας κ. Σπυριδάκη Μιχαήλ προκειμένου να εξετάσουν τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος της σπηλαίωσης του Λιμενοβραχίονα καθώς και τρόπους απομάκρυνσης του πλοίου που έχει προσαράξει στη Κάτω Ζάκρο.
Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο Δήμαρχος Ιτάνου κ. Χατζηνάκης Ιωάννης. Μετά από διαλογική συζήτηση ο Γενικός επιθεωρητής Υποναύαρχος Πιτσουλάκης πρότεινε στο Δήμαρχο Ιτάνου τρόπο δράσης για την απομάκρυνση του πλοίου που αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για την περιοχή και τον τουρισμό. Για το Λιμενοβραχίονα αποφασίστηκε κατόπιν συννενόησεως και με τον Αντινομάρχη κ. Αναστασάκη, το Λιμενικό Ταμείο Λασιθίου να υλοποιήσει άμεσα τη μελέτη που έχει συντάξει η Νομαρχία. Αν αυτό δεν γίνει τότε η αποκατάσταση του Λιμενοβραχίονα θα γίνει από τον εργολάβο του Λιμανιού. Το θέμα είναι επείγον γιατί υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια του Λιμανιού.
Ο Δήμαρχος Σητείας κ. Νίκος Κουρουπάκης ευχαρίστησε τους αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος για το ενδιαφέρον τους και τους έδωσε ως ενθύμιο το βιβλίο του Εμμ. Παπαδάκη με τίτλο:
<<ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ ΣΗΤΕΙΑ 1939-1945).



ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger