Κυριακή 20 Ιουλίου 2008

ΚΟΡΝΑΡΕΙΑ 2008

ΣΥΝΑΥΛΙΑ με το Γιάννη Χαρούλη
Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008, Καζάρμα, ώρα 21:30μ.μ.



Με την Κρήτη να δεσπόζει στον φωνητικό του κόσμου, ο Γιάννης Χαρούλης θεμελιώνει σιγά – σιγά μια αξιοπρόσεκτη καλλιτεχνική πορεία. Οι live του εμφανίσεις στέφονται με επιτυχία, τα τραγούδια που έχει ηχογραφήσει παίζονται «σκανδαλωδώς» από το ραδιόφωνο, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστώνουν τη συνέχεια του στη δισκογραφία. «Χειμωνανθός» είναι ο τίτλος του νέου του album με τον τραγουδιστή να εντυπωσιάζει με το αψεγάδιαστο της ερμηνείας του…
Χορηγός Επικοινωνίας: style 100
Τιμή Εισιτηρίου: 15€, Φοιτητικό 12€



ΣΥΝΑΥΛΙΑ με το ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΚΚΑ
Τετάρτη 23 Ιουλίου 2008, Καζάρμα ,ώρα 21:30μ.μ.

Ο Βασίλης Λέκκας σε μία μουσική συνάντηση γεμάτη από την ποίηση και τις μελωδίες μιας αδιάκοπης διαδρομής ορόσημο για την Ελληνική μουσική. Τα έργα του Χατζιδάκι, του Θεοδωράκη, του Μαρκόπουλου, του Σπάθα και του Τρανταλίδη, βρίσκουν φωνή και ανάσα στην ερμηνεία του Βασίλη Λέκκα που με συνέπεια και πάντοτε παρών, τραγουδά από ψυχής και μαγεύει.

Χορηγός Επικοινωνίας:Melody88.8
Τιμή Εισιτηρίου: 20€, Φοιτητικό 17€
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ‘’ Δον Καμίλλο ’’ του Σωτήρη Πατατζή
Τετάρτη 23 Ιουλίου 2008, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αχλάδια
Πέμπτη 24 Ιουλίου 2008, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Έξω Μουλιανά
Απολαυστική κωμωδία με χαρακτήρες ηρώων που αποτυπώνουν στο έπακρο το μεσογειακό ταμπεραμέντο. Μια εντελώς πρωτότυπη σύλληψη με στόχο την πολιτική σάτιρα και το φανατισμό που φέρνουν πάντα οι όποιες εκλογές, ενώ ο έρωτας δυο νέων ανθρώπων ξεπερνά τις διαχωριστικές γραμμές και γίνεται άγιος και ιερός.
Σκηνοθετεί ο Δημήτρης Φραγκιαδουλάκης, ενώ τους ρόλους ερμηνεύουν οι Παππά Κατερίνα, Άνια Κουκάκη κ.α
Τιμή Εισιτηρίου 5€
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ στον Άγιο Γεώργιο-Τουρτούλοι
Παρασκευή 25 Ιουλίου 2008, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αγίου Γεωργίου
-Απονομή βραβείων διαγωνισμού μαντινάδας
- Έκθεση ξυλόγλυπτων Μ. Περράκη
Άγιος Γεώργιος: Η περιοχή ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα από αρχαιολογικής πλευράς , αφού εδώ ανακαλύφθηκαν νεκροταφεία μινωικής και γεωμετρικής περιόδου και επίσης μια μινωική έπαυλη. Κοντά στο χωριό είναι τα σπήλαια Μικρό και Μεγάλο Κατωφύγι.
ΣΥΝΑΥΛΙΑ Φιλαρμονικής στη Λάστρο
Σάββατο 26 Ιουλίου 2008, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λάστρου
Το φετινό καλοκαίρι η Φιλαρμονική του Δήμου Σητείας θα δώσει στη Λάστρο ένα δείγμα της μεγάλης της μουσικής κουλτούρας , με σκοπό να παρασύρει τους Λαστριανούς και όλους τους επισκέπτες του χωριού σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο με ‘’Ήχους Πολιτισμού’’.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ στην Ρούσσα Εκκλησιά
Κυριακή 27 Ιουλίου 2008, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ρούσσας Εκκλησιάς
Ρούσσα Εκκλησιά: Βρίσκεται σε υψόμετρο 340 μ. ανατολικά της Σητείας με πανοραμική θέα στην θάλασσα. Στην πλατεία του χωριού κάτω από τον μεγάλο πλάτανο η θαυμάσια κρήνη του Αξελού και απέναντι η παλιά εκκλησία του Αγίου Νικόλαου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger