Τρίτη 15 Ιουλίου 2008

Κοινοβουλευτική δραστηριότητα του Βουλευτή Κου Μ. Καρχιμάκη

Ο Βουλευτής Λασιθίου κ. Μιχάλης Καρχιμάκης στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας κατέθεσε στη Βουλή τις παρακάτω αναφορές που αφορούν αιτήματα φορέων και πολιτών:

1. Αναφορά για τους κ.κ Υπουργούς Εσωτερικών, Απασχόλησης και Οικονομίας μετά από παρέμβαση του προέδρου του ΟΑΣ Ν.Πετράκη για την παράταση της χρηματοδότησης των προγραμμάτων λειτουργίας μονάδων κοινωνικής μέριμνας.

2. Αναφορά για τους κ.κ Υπουργούς Πολιτισμού και Εσωτερικών, μετά από αίτημα του Δήμου Αγίου Νικολάου που ζητά επιχορήγηση 150.000 ευρώ για επισκευή κτιριακών και μηχανολογικών εγκαταστάσεων του ανοιχτού κολυμβητηρίου Αγίου Νικολάου.

3. Αναφορά για τον κ. Υπουργό Οικονομίας σχετικά με την επιτάχυνση των διαδικασιών από τον Ο.Δ.Δ.Υ ( Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού) προκειμένου να απομακρυνθεί το λαθρεμπορικό που έχει προσαράξει στην Κάτω Ζάκρο του Δήμου Ιτάνου.

4. Αναφορά για τον κ. Υπουργό Παιδείας μετά από αίτημα της Δημοτικής αρχής Αγίου Νικολάου προς τον ΟΣΚ για την ανέγερση 8 αιθουσών για να στεγαστεί το 5ο Δημοτικό σχολείο Αγίου Νικολάου και 5 αιθουσών για να στεγαστεί το Γ΄Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου.

5. Αναφορές για την κα Υπουργό Απασχόλησης σχετικά με συνταξιοδοτικά προβλήματα πολιτών, που ζητούν την ταχύτερη καταβολή των συντάξεων τους από τα ασφαλιστικά τους Ταμεία ( ΙΚΑ , ΟΓΑ , ΤΕΒΕ ,ΤΑΕ , ΤΣΑ , ΝΑΤ. κ.λπ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger