Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Εγκαίνια από τον Πλακιωτάκη των ΣΟΑ Μυτιλήνης.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης συνοδευόμενος από το Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο κ. Ευάγγελο Κούκουζα αρχικά επισκέφθηκε σήμερα το Στρατηγείο της 98 ΑΔΤΕ και στη συνέχεια εγκαινίασε τα νεόδμητα 12 Στρατιωτικά Οικήματα Αξιωματικών στη Μυτιλήνη.
Σε σχετική δήλωσή του τόνισε ότι:
«Για μια ακόμη φορά επιθυμώ να τονίσω ότι προτεραιότητά μας πρέπει να είναι η πρόνοια για τον παράγοντα Άνθρωπο, όχι μόνο επειδή είναι ο βασικός πολλαπλασιαστής της ισχύος μας, αλλά κυρίως για λόγους αρχής.
Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για την κατασκευή στρατιωτικών οικημάτων (Σ.Ο.Α). Από το 2004 έως το 2007 διατέθηκαν και ολοκληρώθηκαν οικήματα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ύψους περίπου 76 εκατομμυρίων Ευρώ, ενώ αυτή τη στιγμή που μιλάμε (δηλαδή 2008-2009) προχωρούν έργα 31 εκατομμυρίων Ευρώ (επίσης, σύντομα ξεκινά η διαδικασία για την κατασκευή στρατιωτικών οικημάτων προϋπολογισμού 15 εκατομμυρίων Ευρώ). Ο αντίστοιχος προγραμματισμός για το 2009-2012 είναι προϋπολογισμού 76 εκατομμυρίων Ευρώ.
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση λοιπόν βρίσκομαι σήμερα εδώ, στη Μυτιλήνη, για τα εγκαίνια 12 νέων διαμερισμάτων, ενώ επ’ ευκαιρία σας ανακοινώνω ότι σύντομα ξεκινούν και οι εργασίες κατασκευής του νέου Στρατιωτικού Πρατηρίου της 98 ΑΔΤΕ».
«Η παρουσία στα εγκαίνια αρκετών εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας καταδεικνύει την αποδοχή των Ενόπλων Δυνάμεων από τους πολίτες, οι οποίες άλλωστε έχουν και σημαντικό κοινωνικό έργο, μια πλευρά των δραστηριοτήτων τους που δεν είναι ευρέως γνωστή» πρόσθεσε ο κ.. Πλακιωτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger