Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Αναφορές του βουλευτή κ. Καρχιμάκη για τοπικά θέματα

Ο Βουλευτής Λασιθίου και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας κατέθεσε στη Βουλή τις παρακάτω αναφορές που αφορούν αιτήματα φορέων και πολιτών:

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Παιδείας μετά από έγγραφο του Δημάρχου ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, που ζητά να γίνει δεκτό το αίτημά του για ίδρυση σχολείου δεύτερης ευκαιρίας στον Δήμο ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Αναφορά για τους κ.κ. Υπουργούς Οικονομίας και Τουρισμού μετά από έγγραφο του Δημάρχου ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ως Προέδρου του δικτύου των Τουριστικών Δήμων της χώρας που υπενθυμίζει την αθέτηση της δέσμευσης της Κυβέρνησης ότι μέχρι 30 Απριλίου θα ενημέρωναν τους Τουριστικούς Δήμους για τον τρόπο αναπλήρωσης των χαμένων εσόδων από την μείωση του τέλους παρεπιδημούντων, και ενώ οδεύουμε στο τέλος Ιουνίου, δεν έχει δοθεί καμμία απάντηση και με δεδομένο ότι οι τουριστικοί Δήμοι αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά και λειτουργικά προβλήματα που αποβαίνουν σε βάρος του τουρισμού.

Αναφορά για τους κ.κ. Υπουργούς Οικονομίας και Εσωτερικών μετά από αίτημα του Δημάρχου ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ για Παραχώρηση χρήσης αιγιαλού και παραλίας στους οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Υγείας για την ίδρυση και λειτουργία πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου στο Δήμο ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ ως άμεση προτεραιότητα για την ευρύτερη περιοχή.

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Υγείας σχετικά με την υπολειτουργία πολλών κλινικών στα Νοσοκομεία του ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, γεγονός που επισημάνθηκε στη σύσκεψη που έγινε στη ΣΗΤΕΙΑ για να συζητηθούν τα προβλήματα μετά από θέμα που έθεσε ο Δήμαρχος ΣΗΤΕΙΑΣ, που αφορούν το Νοσοκομείο ΣΗΤΕΙΑΣ, προκειμένου να αναδειχθούν και να προωθηθούν για την επίλυσή τους.

Αναφορές για τους κ.κ. Υπουργούς Οικονομίας και Απασχόλησης μετά από αιτήματα των πολιτών σχετικά με τις καθυστερήσεις καταβολής συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων και εφάπαξ από ασφαλιστικούς οργανισμούς ΙΚΑ, ΤΑΞΥ, ΤΕΒΕ, ΤΑΕ, ΤΣΑ, ΝΑΤ, ΟΓΑ, Δημόσιο κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger