Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Αναφορές του βουλευτή κ. Καρχιμάκη για τοπικά θέματα

Ο Βουλευτής Λασιθίου και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας κατέθεσε στη Βουλή τις παρακάτω αναφορές που αφορούν αιτήματα φορέων και πολιτών:

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης σχετικά με την άδικη μεταχείριση των πατατοπαραγωγών του ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ Λασιθίου, οι οποίοι δεν αποζημιώνονται με απόφαση της Κυβέρνησης, ενώ αντίθετα για ίδιας φύσεως προβλήματα σε άλλες περιοχές της Ελλάδας η Κυβέρνηση τους αποζημίωσε δίδοντας την αίσθηση ότι για ίδιας φύσεως προβλήματα υπάρχουν διαφορετικές συμπεριφορές.

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης σχετικά με την ανάγκη του ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ να ενταχθούν μια σειρά από αρδευτικά έργα σε χρηματοδοτικά προγράμματα.

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Παιδείας μετά από το συνεχές και επίμονο αίτημα του Δήμαρχου ΣΗΤΕΙΑΣ να ιδρυθεί και δεύτερο τμήμα ΤΕΙ στη ΣΗΤΕΙΑ.

Αναφορά για την κ. Υπουργό Απασχόλησης σχετικά με την αγωνία που εκφράζουν ασφαλισμένοι του ΙΚΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, για την ταλαιπωρία που περνούν προκειμένου να τύχουν Ιατρικής Περίθαλψης.

Αναφορά για τον κ. Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ μετά από επιστολή του Δημάρχου ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, για τα έργα που πρέπει να γίνουν στο Δήμο ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ και που έχουν άμεση σχέση με το Φράγμα ΑΠΟΣΕΛΕΜΗ.

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Υγείας σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, όπως αυτά μεταφέρονται από τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger