Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Μουσική εκδήλωση στο δασάκι του Κουτσουρά

Ένα ξεχωριστό μουσικό θέατρο με πολύ συναίσθημα, φαντασία και λάμψη είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν το Σάββατο 25 Ιουλίου όσοι βρέθηκαν στο Δασάκι του Κουτσουρά. Η χορωδία του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιεράπετρας μετά από πρόσκληση της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου Μακρύ Γιαλού παρουσίασε τη μουσικοθεατρική παράσταση ¨Ριρή – Ριρή – Ριρί-κα» με ρομαντικές σκηνές και κωμικά σκετς από οπερέτες, επιθεωρήσεις και τραγούδια της παλιάς Αθήνας.

Πολλοί ήταν αυτοί που ήρθαν και απόλαυσαν από κοντά αυτή την ξεχωριστή παράσταση θαυμάζοντας τις φινετσάτες κυρίες και τους χαριτωμένους γόηδες να χορεύουν στο ρυθμό του βαλς με φόντο το όμορφο καταπράσινο δάσος.

Επίκεντρο της εκδήλωσης αποτέλεσε μια αναδρομή στην οπερέτα, την επιθεώρηση και το αθηναϊκό τραγούδι της εποχής του μεσοπολέμου ζωντανεύοντας όλη την ιστορία της Αθηναϊκής επιθεώρησης. Μέσα από τα όμορφα αξέχαστα τραγούδια η χορωδία κατάφερε να μας θυμίσει παλιές όμορφες εποχές και να μας γυρίσει στα περασμένα ωραία χρόνια!!!

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της χορωδίας, κ. Γιώργο Ψαρουδάκη, στον Πρόεδρο, κ. Π. Σπυριδάκη και σε όλα τα μέλη της χορωδίας για αυτές τις ξεχωριστές μουσικές στιγμές που μας χάρισαν.

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger