Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Αναφορές του βουλευτή κ. Καρχιμάκη για τοπικά θέματα

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Υγείας μετά από ανοιχτή επιστολή των εργαζομένων στο Νοσοκομείο ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ που καταγγέλλουν την ειδυλλιακή κατάσταση που επιχείρησαν να περάσουν οι υπεύθυνοι της ΔΥΠΕ Κρήτης, και επισημαίνουν με αναλυτικό και υπεύθυνο τρόπο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Εσωτερικών μετά από επιστολή του Δημάρχου ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ προς την Περιφέρεια Κρήτης, ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου να υπάρξει μέριμνα τοποθέτησης ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟΥ ΤΑΠΗΤΑ.

Αναφορά για τους κ.κ. Υπουργούς ΠΕΧΩΔΕ και Εσωτερικών σχετικά με τις ανεπίτρεπτες καθυστερήσεις έναρξης της κατασκευής της λιμνοδεξαμενής ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 13 μήνες μετά την ανάληψη του έργου από τον ανάδοχο.

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Πολιτισμού σχετικά με την έλλειψη προσωπικού του κολυμβητηρίου ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ και την έλλειψη συντήρησής του, γεγονός που δυσχεραίνει τη λειτουργία του.

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Πολιτισμού σχετικά με την ικανοποίηση του αιτήματος του Δημάρχου ΣΗΤΕΙΑΣ να χρηματοδοτηθεί το διεθνές συνέδριο για τον Βιντσέντζο Κορνάρο, αποδίδοντας την οφειλόμενη τιμή και αναλαμβάνοντας το ανεξόφλητο χρέος προς τον ποιητή.

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Εσωτερικών μετά από αίτημα του Συλλόγου Ερασιτεχνών αλιέων ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί η μελέτη προστασίας λιμένα ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger