Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Έκρυβε στο πηγάδι της αυλής του... χασίς

Σε «καβάτζα» είχε μετατρέψει ένα πηγάδι που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού του, στις παρυφές της Ιεράπετρας!

Ο λόγος για ένα 28χρονο, που με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα Ηρακλείου, χθες κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στη Δικαστική Φυλακή Νεαπόλεως.
Ο 28χρονος άνδρας συνελήφθη την Παρασκευή από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, που είχαν σχετικές πληροφορίες για τη δραστηριότητα του.
Και μπορεί η έρευνα στην οικία του να μην απέδωσε -πλην όμως οι αστυνομικοί έψαξαν και στον αύλιο χώρο του σπιτιού του.
Έτσι στο πηγάδι της αυλής, βρήκαν ένα νάιλον σακί, το οποίο περιείχε τέσσερις σακούλες, που περιείχαν τρία κιλά και 245 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης. Στην ίδια κρυψώνα βρήκαν επίσης και μια ζυγαριά ακριβείας καθώς και 36 κενές σακούλες, τις οποίες ο δράστης επρόκειτο να χρησιμοποιήσει για τον επιμερισμό της προς πώληση ποσότητας. Ο ίδιος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία, αλλά όχι για υποθέσεις ναρκωτικών.
Το ίδιο βράδυ (της Παρασκευής) συνελήφθη ένας 28χρονος από τα Χανιά, ο οποίος μετέβη στη Σητεία για την παραλαβή δέματος, από ταχυμεταφορική εταιρία. Η αστυνομία γνώριζε το περιεχόμενο του δέματος και περίμενε καρτερικά τον … παραλήπτη. Με την παραλαβή του δέματος -που περιείχε 17 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης- ο 28χρονος συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger