Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Αναφορές του βουλευτή κ. Καρχιμάκη για τοπικά θέματα

Ο Βουλευτής Λασιθίου και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας κατέθεσε στη Βουλή τις παρακάτω αναφορές που αφορούν αιτήματα φορέων και πολιτών:

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Απασχόλησης σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ μετά από επιστολή-αναφορά του Γ. Παπαγεωργίου που επισημαίνει τις ελλείψεις του ιατρικού προσωπικού με ευθύνη του Υπουργείου, με αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία των υπηρεσιών σε βάρος των ασφαλισμένων.

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Ανάπτυξης σχετικά με τον προβληματισμό φορέων επιχειρηματιών και πολιτών, που προκάλεσαν οι διακοπές ρεύματος που σημειώθηκαν σε διάφορες περιοχές του Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ. Το γεγονός αυτό εν όψει της Τουριστικής περιόδου, προκαλεί έντονες ανησυχίες για την πορεία των οικονομικών δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων του Νομού.

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης σχετικά με την ανησυχία του Νομάρχη ΛΑΣΙΘΙΟΥ για τις καθυστερήσεις προσλήψεων προσωπικού στη δακοκτονία, γεγονός που θα έχει επιπτώσεις στο εισόδημα των ελαιοπαραγωγών.

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Πολιτισμού σχετικά με την ένταξη της ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑΣ στα ιστορικά μνημεία της UNESCO.

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Τουρισμού σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι της ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.

Αναφορές για τους κ.κ. Υπουργούς Οικονομίας και Απασχόλησης μετά από αιτήματα των πολιτών σχετικά με τις καθυστερήσεις καταβολής συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων και εφάπαξ από ασφαλιστικούς οργανισμούς ΙΚΑ, ΤΑΞΥ, ΤΕΒΕ, ΤΑΕ, ΤΣΑ, ΝΑΤ, ΟΓΑ, Δημόσιο κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger