Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΔΕ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλες και όλους που συμμετείχαν στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον Αγιο Νικόλαο.
Ηταν μια εκδήλωση που δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει από αυτή του 2007. Μια εκδήλωση που παρότι δεν διαφημίστηκε παρά ελάχιστα, κατά κοινή ομολογία είχε μεγαλύτερη συμμετοχή από την ανάλογη του ΠΑΣΟΚ, η οποία και είχε διαφημιστεί έντονα, αλλά περιλάμβανε και μεταφερόμενους με πούλμαν οπαδούς!
Αποτέλεσε και μια έμπρακτη απόδειξη - απάντηση, ότι όσοι επενδύουν στη πόλωση και τον διχασμό, το μόνο που καταφέρνουν είναι τα αντίθετα αποτελέσματα.
Την Κυριακή δώστε μια ακόμα απάντηση. Απορρίψτε το γκρίζο και το μαύρο. Απορρίψτε τον λαϊκισμό και το ψέμα. Απορρίψτε την άρνηση και την ισοπέδωση.
Στα πέντε χρόνια που πέρασαν, δώσαμε μαζί δύσκολες μάχες. Κερδίσαμε μαζί νίκες για όλους τους Ελληνες. Μαζί θα είμαστε και πάλι νικητές.
Τη Δευτέρα η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να είναι κυβέρνηση. Ολοι μαζί συνεχίζουμε τη δύσκολη προσπάθεια. Συνεχίζουμε με αυτοπεποίθηση να οδηγούμε την Ελλάδα μπροστά.
Χωρίς μεγάλα λόγια αλλά με έργα, αλλάζουμε την καθημερινότητα του πολίτη. Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και τη σιγουριά ότι μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.
Για τους πολίτες ένα είναι το δίλημμα. Θα προχωρήσουμε μπροστά ή θα γυρίσουμε στο χθες; Σας καλούμε την Κυριακή να ψηφίσετε συνέπεια, υπευθυνότητα, αξιοπιστία.
Με σύμμαχο εσένα, η Νέα Δημοκρατία μπορεί να εξασφαλίσει ένα ακόμα καλύτερο αύριο.

Γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger