Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Όχι άλλος εμπαιγμός, Η σχολή Αστυφυλάκων πρέπει να λειτουργεί!

Η ξαφνική απόφαση από το Υπουργείο Εσωτερικών να κλείσει κάποιες από τις σχολές των αστυφυλάκων Πανελλαδικά και μια από αυτές της Σητείας στα πλαίσια λέει μιας καλύτερης εκπαίδευσης των αστυφυλάκων ήταν μια βόμβα μεγατόνων στα αυτιά των κατοίκων της πόλης και της Επαρχίας.

Αντί να φροντίσουν η περιοχή να αναβαθμιστεί με έργα που θα συμβάλουν σε ένα καλύτερο επίπεδο πολιτισμού και παιδείας κλείνουν και τις λίγες αυτές εστίες για να ενισχύσουν περιοχές με περισσότερο κόσμο. Η Σητεία είναι η περιοχή που τροφοδοτεί με ενέργεια ηλεκτρική την περισσότερη Κρήτη. Φρόντισαν να μας ονομάσουν σαν τη μάνα του διαόλου, δεν έχουν κάνει έργα υποδομής σε σχέση με την υπόλοιπη Κρήτη και μέρα με τη μέρα φροντίζουν να μας κάνουν απώτατο της Κρήτης.

Καινούριο ΤΕΙ δεν έγινε, ΑΕΙ ούτε να κάνουμε κουβέντα στην αντίθετη όμως πολιτική φροντίζουν για το έργο τους και αποφασίζουν να κλείσουν τη σχολή. Ντροπή πατριώτες!

Μετά από παρεμβάσεις πολιτικών λέει ότι σταματά η απόφαση και θα δουν στο μέλλον τι θα κάνουν... Ναι θα περιμένουν να μην έχουμε υφυπουργό από την περιοχή για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το έργο τους.

Λένε ότι θα αναβαθμιστεί το επίπεδο γιατί στις πόλεις που παραμένουν σχολές έχει καλύτερο επίπεδο καθηγητών. Εγώ ξέρω ότι όταν πονάει το κεφάλι δεν το κόβουμε αλλά το φτιάχνουμε. Αντί λοιπόν να προσπαθήσουν να αναβαθμίσουν τη σχολή την κλείνουν γιατί δεν έχουν λέει πανεπιστημιακούς καθηγητές. Και καταγγέλλω φίλοι μου. Στις άλλες σχολές που έχει πανεπιστημιακούς καθηγητές γιατί μάθημα κάνουν οι μεταπτυχιακοί του φοιτητές και δεν πάνε ποτέ οι ίδιοι, γιατί αυτά μας λένε οι απόφοιτοι από τις σχολές αυτές.

Περιμένουμε με αγωνία τι θα γίνει με την τραγική αυτή απόφαση και ελπίζουμε ότι θα βάλουν μυαλό μετά τις αντιδράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger