Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Αναφορές του βουλευτή κ. Καρχιμάκη για τοπικά θέματα

Ο Βουλευτής Λασιθίου και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας κατέθεσε στη Βουλή τις παρακάτω αναφορές που αφορούν αιτήματα φορέων και πολιτών:

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης σχετικά με την υποκριτική στάση της Κυβέρνησης, ότι θα αποζημιώσει άμεσα τους πληγέντες από τη θεομηνία της 27/11/08 στο ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΗΣ, ενώ έχουν περάσει πάνω από τέσσερις μήνες από τις εντολές επίσπευσης των αποζημιώσεων δεν έχει καταβληθεί ούτε ένα ευρώ.

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Παιδείας μετά από καταγγελία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου ΣΗΤΕΙΑΣ για την κάλυψη του κενού της εκπαιδευτικού της Ε2 Τάξης που απουσιάζει σε αναρρωτική άδεια και ζητά λύσεις που να μην δημιουργούν κοινωνική αναστάτωση τόσο στους μαθητές όσο και στους εργαζόμενους γονείς.

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Παιδείας μετά από αίτημα του Δημάρχου ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ για ίδρυση και λειτουργία Ανώτατης Σχολής Τουρισμού στον ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ.

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Εσωτερικών μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ σχετικά με τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ΣΗΤΕΙΑΣ για τη στελέχωση του Α.Τ. ΣΗΤΕΙΑΣ, την ίδρυση τμήματος ασφαλείας και αστυνομικού σταθμού στο Αεροδρόμιο ΣΗΤΕΙΑΣ.

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Παιδείας μετά από αίτημα της ΕΛΜΕ ΛΑΣΙΘΙΟΥ που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ σχετικά με τις ελλείψεις στο ΕΕΕΕΚ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ και στην άμεση επίλυσή τους και συγκεκριμένα: Την άμεση εγκατάσταση θέρμανσης στις λυόμενες αίθουσες διδασκαλίας του ΕΕΕΕΚ και την άμεση κατασκευή στεγασμένου χώρου στην αυλή του ΕΕΕΕΚ.

Αναφορές για τους κ.κ. Υπουργούς Οικονομίας και Απασχόλησης μετά από αιτήματα των πολιτών σχετικά με τις καθυστερήσεις καταβολής συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων και εφάπαξ από ασφαλιστικούς οργανισμούς ΙΚΑ, ΤΑΞΥ, ΤΕΒΕ, ΤΑΕ, ΤΣΑ, ΝΑΤ, ΟΓΑ, Δημόσιο κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger