Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Αναφορές του βουλευτή κ. Καρχιμάκη για τοπικά θέματα

Ο Βουλευτής Λασιθίου και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας κατέθεσε στη Βουλή τις παρακάτω αναφορές που αφορούν αιτήματα φορέων και πολιτών:

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Παιδείας μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΝΑΤΟΛΗ σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία στο ΔΗΜΟ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ.

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης σχετικά με τις διαμαρτυρίες των πατατοπαραγωγών ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, που θεωρούν ότι αδικήθηκαν από την εξαίρεσή τους από τις αποζημιώσεις του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Δικαιοσύνης μετά από δημοσίευμα της Εφημερίδας ΑΝΑΤΟΛΗ, σχετικά με τη χωροθέτηση του Εφετείου Ανατολικής Κρήτης στη ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ.

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Υγείας μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΝΑΤΟΛΗ σχετικά με την απογύμνωση του Νοσοκομείου ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ από προσωπικό λόγω αυξημένων συνταξιοδοτήσεων


Αναφορά για τον κ. Υπουργό Παιδείας μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΝΑΤΟΛΗ που αφορά τη χρηματοδότηση από πλευράς ΟΣΚ για την ανέγερση σχολικών κτιρίων στο Δήμο ΑΓ. Νικολάου μετά την πρόταση του Δήμου δύο οικοπέδων, στο ΜΑΡΔΑΤΙ και πίσω από το <<ΜΕΡΑΜΠΕΛΛΟ>>

Αναφορές για τους κ.κ. Υπουργούς Οικονομίας και Απασχόλησης μετά από αιτήματα των πολιτών σχετικά με τις καθυστερήσεις καταβολής συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων και εφάπαξ από ασφαλιστικούς οργανισμούς ΙΚΑ, ΤΑΞΥ, ΤΕΒΕ, ΤΑΕ, ΤΣΑ, ΝΑΤ, ΟΓΑ, Δημόσιο κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger