Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Ορκομωσία σμηνιτών στην Τρίπολη

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης παρέστη σήμερα συνοδευόμενος από τον Α/ΓΕA Αντιπτέραρχο κ. Ιωάννη Γιάγκο στην τελετή ορκομωσίας των κληρωτών της B΄ ΕΣΣΟ 2009, στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη.

Ο κ. Πλακιωτάκης στο σύντομο χαιρετισμό του, αφού τόνισε τη σημασία της θητείας ως «ένα μεγάλο σχολείο για όλους, μα πάνω απ’ όλα τιμή και χρέος μας», μίλησε για την προτεραιότητα που πρέπει να δίνεται στη βελτίωση της καθημερινότητας των στρατευσίμων.

Στη συνέχεια ο κ. Υφυπουργός αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες των Ενόπλων Δυνάμεων για το περιβάλλον, αναφέροντας ότι «Μέσα σε αυτό το πλαίσιο στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει ξεκινήσει πρωτοβουλία σε συνεργασία με την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) και το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ) για τη μελέτη, το σχεδιασμό και υλοποίηση ενός ενεργειακά πρότυπου στρατοπέδου στην Λήμνο. Ενός «πράσινου στρατοπέδου», το οποίο θα λειτουργεί με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας».

«Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Είναι ένα πεδίο, όπου πιστεύω ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να είναι πρωτοπόρες, να ανοίξουν το δρόμο για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, για ένα βιώσιμο μέλλον», πρόσθεσε εμφατικά ο κ. Πλακιωτάκης.
Γραφείο Τύπου Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας
κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger