Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Τελευταία εκπαιδευτικά προγράμματα ΚΕΕ Λασιθίου έτους 2008-2009

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων νομού Λασιθίου ανακοινώνει ότι μέχρι τις 6 Απριλίου θα γίνονται δεκτές αιτήσεις μόνο για προγράμματα διάρκειας 25 ωρών, τα οποία θα υλοποιηθούν εντός των μηνών Απριλίου – Μαΐου, εφόσον υπάρχει ικανός αριθμός αιτούντων. Απαιτείται κατάθεση της αίτησης καθώς και φωτοτυπία ταυτότητας/διαβατηρίου. Όλα τα προγράμματα προσφέρονται δωρεάν, ενώ συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο, στα πλαίσια του Ε.Σ.Π.Α.
1.Οργάνωση και Διοίκηση  Επιχειρήσεων στον Άγιο Νικόλαο
κάθε Δευτέρα 18:00-20:00 και Τετάρτη 18:00-21:00 μ.μ.
2. Οργάνωση και Διοίκηση  Επιχειρήσεων στην Ιεράπετρα
κάθε Δευτέρα 20:00-22:00 και Τετάρτη 19:00-22:00 μ.μ.
Στόχος του παραπάνω προγράμματος η παρουσίαση επιμέρους επιστημονικών τομέων που εξετάζει η επιστήμη της διοίκησης επιχειρήσεων, ο σχεδιασμός της επιχειρησιακής στρατηγικής και η ανάπτυξη δεξιοτήτων σε θέματα οργάνωσης και διοικητικών διαδικασιών.
3.Ψυχαγωγία και Ενημέρωση με τη Χρήση Νέων Τεχνολογιών στην Ιεράπετρα
κάθε Τρίτη 16:30-19:30 και Πέμπτη 17:30-19:30 μ.μ.
Στόχος του προγράμματος είναι η εξοικείωση των εκπαιδευόμενων με τη χρήση του Διαδικτύου ως πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ο προσανατολισμός των εκπαιδευόμενων προς διάφορες κατευθύνσεις δημιουργικής απασχόλησης στο Διαδίκτυο, σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά τους και η χρήση των νέων τεχνολογιών για την επικοινωνία με άλλα άτομα. Περιλαμβάνει θεματικές ενότητες όπως Διαδίκτυο, Υπερ-κείμενο και Υπερ-μέσα, Υπηρεσίες Διαδικτύου, Μηχανές Αναζήτησης, Επικοινωνία μέσω Διαδικτύου, Εισαγωγή στα Πολυμέσα, Μουσική στο Διαδίκτυο, Εφημερίδες στο Διαδίκτυο, Οδηγοί Ψυχαγωγίας στην πόλη μου, Ξενάγηση σε διαδικτυακούς τόπους παιχνιδιών αλληλεπίδρασης, Εύρεση εργασίας μέσω Διαδικτύου, Αγορές μέσω Διαδικτύου, Εφαρμογές Πληροφορικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger