Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λασιθίου συμμετέχει στη διεθνή πρωτοβουλία «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ».


Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λασιθίου συμμετέχει στη σημαντική διεθνή πρωτοβουλία με στόχο την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη, που ονομάζεται: «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ».

Τασσόμενοι αλληλέγγυοι, με τους πολίτες όλου του κόσμου, στον αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή, όλοι οι Έλληνες θα σβήσουμε τα φώτα μας, για μια ώρα, το Σάββατο 28 Μαρτίου 2009 και ώρα 20:30 μ.μ., για να αποδείξουμε πως η χώρα μας συμμετέχει αποτελεσματικά σε αυτήν τη διεθνή προσπάθεια.

Όλα τα νοικοκυριά, οι επιχειρήσεις, οι φορείς και οι οργανισμοί της Ελλάδας καλούνται να σβήσουν τα φώτα τους, στην προγραμματισμένη ημέρα και ώρα.

Εμείς, ως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, θα σβήσουμε τα φώτα του κτιρίου μας για την Ώρα της Γης. Φυσικά και θα τηρήσουμε τους κανονισμούς ασφαλείας, ενώ τα συστήματα, που αντιμετωπίζουν έκτακτες ανάγκες στο κτίριό μας, θα παραμείνουν, όπως πάντα, ενεργά. Σας ζητούμε να σβήσετε και εσείς τον υπολογιστή σας και τα φώτα, στο χώρο εργασίας σας, πριν φύγετε για το Σαββατοκύριακο.

Σας προτρέπουμε, επίσης, να σβήσετε και τα φώτα του σπιτιού σας την ίδια βραδιά. Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λασιθίου συμμετέχει στην Ώρα της Γης και σας ενθαρρύνουμε να κάνετε το ίδιο στη ηλεκτρονική διεύθυνση www.earthhour.org. Στην ιστοσελίδα μας έχουμε αναρτήσει και σχετικό μήνυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger