Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Καρμανιόλα ο δρόμος για Παλαίκαστρο

Πως μπορεί να χαρακτηριστεί ο δρόμος από Σητεία για Παλαίκαστρο, στην Καραβόπετρα;. Η μόνη λέξη που ταιριάζει σε αυτό το δρόμο είναι ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ. Εδώ και καιρό έχουν υποχωρήσει τα κιγκλιδώματα του δρόμου και αντί να γίνει η αντικατάσταση τους, τοποθετήθηκαν κόκκινοι κώνοι. Οι κώνοι τοποθετήθηκαν από κάποιο υπεύθυνο ή μάλλον ανεύθυνο για να προλάβουν τι;. Ο δρόμους στο πιο πάνω σημείο είναι εξαιρετικά επικίνδυνος, δεν είναι εξάλλου λίγα τα ατυχήματα που έχουν γίνει. Θα μπορούσα να το καταλάβω ,να είχαν μπει δηλαδή οι κώνοι για λίγο χρονικό διάστημα, μέχρι να μπουν οι νέες μπάρες, άλλα όχι και τόσο. Καλό θα είναι να μπουν οι νέες μπάρες όσο το δυνατών πιο γρήγορα,γιατί θα θρηνήσουμε κάποια ανθρώπινη ζωή. Εκτός από το ότι ο δρόμος είναι επικίνδυνος, είναι και θέμα ομορφιάς. Τουρίστες θα έρθουν σε λίγο καιρό και οι παλιές( σκουριασμένες) μπάρες είναι μέσα στην παραλία.

Υ/Γ: Άραγε ποιος είναι αρμόδιος; Η Νομαρχία ( λες να είναι επαρχιακός) ή ο Δήμος(μήπως είναι δημοτικός ο δρόμος λόγω Αγίας Φωτιάς).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε τους δρόμους που μας αξίζουνε, την καθαριότητα που μας αξίζει, τους δημοτικούς άρχοντες-συμβούλους που μας αξίζουνε, τους πολιτικούς-βουλευτές που μας αξίζουνε.
Μπράβο μας!
Να τους χαιρόμαστε!

Ανώνυμος είπε...

Όλα σας φταίνε πια με τίποτε δεν είστε ευχαριστημένοι.
Επίτηδες τον έκαναν τον δρόμο έτσι για να έχουμε απερίσπαστη θέα προς τη Σητεία χωρίς αυτές τις μπανάλ μπάρες να μπαίνουν στη μέση.

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger