Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Ο Βουλευτής Λασιθίου κ. Μιχάλης Καρχιμάκης στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας κατέθεσε στη Βουλή τις παρακάτω αναφορές

Ο Βουλευτής Λασιθίου και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας κατέθεσε στη Βουλή τις παρακάτω αναφορές που αφορούν αιτήματα φορέων και πολιτών:

Αναφορά για τους κ.κ. Υπουργούς Δικαιοσύνης, Απασχόλησης & Οικονομικών και Εσωτερικών μετά από αναφορά του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων ΛΑΣΙΘΙΟΥ σχετικά με την άρνηση του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων να εγγράψει στο Ταμείο Δικαστικούς Υπαλλήλους και να αναγνωρίσει ταυτόχρονα και τα χρόνια της προϋπηρεσίας που έχει ο κάθε υπάλληλος.
Αναφορά για τον κ. Υπουργό Παιδείας σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της ειδικής αγωγής στα σχολεία της Κρήτης και του Νομού ΛΑΣΙΘΙΟΥ, και συγκεκριμένα από έλλειψη δασκάλων και νηπιαγωγών, που δυσχεραίνουν τη διδασκαλία στα άτομα με ειδικές ανάγκες.
Αναφορά για τους κ.κ. Υπουργούς Οικονομίας και Δικαιοσύνης σχετικά με τις απειλητικές συμπεριφορές Τραπεζών που αυθαιρετούν σε βάρος των δανειοληπτών, με την ανοχή της Τράπεζας Ελλάδος όπου παραβιάζονται βασικά και κατοχυρωμένα δικαιώματα δανειοληπτών, με αυθαίρετες και χωρίς έλεγχο αυξήσεις των επιτοκίων δανεισμού μετά τη λήψη των δανείων.
Αναφορά για τους κ.κ. Υπουργούς Οικονομίας και Εσωτερικών σχετικά με την ανάγκη υλοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων από τις αναπτυξιακές εταιρείες των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Αναφορά για τον κ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης σχετικά με την αθέτηση δεσμεύσεων που έχει δώσει ο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κοντός κατά την επίσκεψή του στην Ιεράπετρα, για την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων στους αγρότες που επλήγησαν από τη θεομηνία καθώς και την ένταξη έργων στο Δ’ ΚΠΣ.
Αναφορά για τους κ.κ. Υπουργούς Οικονομίας και Απασχόλησης, μετά από αιτήματα πολιτών σχετικά με τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην καταβολή των συνταξιοδοτικών τους δικαιωμάτων από ασφαλιστικούς φορείς ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΤΕΒΕ, ΤΣΑ, ΤΑΕ, ΝΑΤ, Δημόσιο κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger