Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Στην πασαρέλα του Internet (Συμμετοχή και από τη Σητεία)

Ο διαδικτυακός διαγωνισμός ομορφιάς «καταργεί» τα πρότυπα των mainstream καλλιστείων. Δεν απαιτεί ψιλόλιγνο σωματότυπο ούτε ιδανικές αναλογίες. Οποιαδήποτε κοπέλα νιώθει όμορφη μπορεί να συμμετάσχει. Οριο ηλικίας υπάρχει μόνο προς τα…κάτω: Απαραιτήτως άνω των 18 ετών, αναφέρεται στη φόρμα συμμετοχής. Οι ηλικίες των μέχρι στιγμής υποψήφιων διαδικτυακών «miss» είναι ανάμεσα στα 18 και τα 35. Οι περισσότερες είναι φοιτήτριες, κάποιες έχουν ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ, ενώ ανάμεσά τους βρίσκεται και μια έγκυος!

Κάθε διαγωνισμός που… σέβεται τον εαυτό του διαθέτει κριτική επιτροπή και -φυσικά- βραβεία. Τον τίτλο της πρώτης «Miss Internet Greece 2009» θα απονείμουν μετά από ψηφοφορία ο πρώην πρόεδρος του σωματείου μοντέλων Ελλάδας και ιδιοκτήτης της σχολής «Models academy», Γιώργος Κουτούλιας, η Βίκυ Κουλιανού, ο Ανδρέας Ρουμελιώτης, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Γιώργος Πολυχρονίου και ο επιχειρηματίας Πάνος Ζήνας, που δραστηριοποιείται στο χώρο της γυναικείας μόδας.

Η 23χρονη Κρητικοπούλα MariaL παίζει ποδόσφαιρο στον Αρίωνα Σητείας και θα ήθελε πολύ να γίνει ο θηλυκός Βαζέχα. Εχει τελειώσει ΙΕΚ Πληροφορικής και αποφάσισε να λάβει μέρος στο διαγωνισμό για να δει μέχρι πού μπορεί να φτάσει: «Θα ήθελα να γνωρίσω το χώρο και παράλληλα να μετρήσω τις δυνάμεις μου. Περισσότερα...

Πηγή:Ελεύθερος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger