Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Ο Βουλευτής Λασιθίου και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκη κατέθεσε στη Βουλή τις παρακάτω αναφορές

Ο Βουλευτής Λασιθίου και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας κατέθεσε στη Βουλή τις παρακάτω αναφορές που αφορούν αιτήματα φορέων και πολιτών:

• Αναφορά για τον κ. Υπουργό Πολιτισμού μετά από αιτήματα του Τοπικού Συμβουλίου ΚΡΙΤΣΑΣ για την έγκαιρη πρόσληψη προσωπικού φύλαξης στον αρχαιολογικό χώρο της ΛΑΤΟΥΣ, καθώς και την πρόσληψη επαρκούς προσωπικού για τη διερεύνηση ωραρίου λειτουργίας στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑ.
• Αναφορά για τον κ. Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, σχετικά με την ακτοπλοϊκή επανασύνδεση του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και την ένταξη της γραμμής στις επιδοτούμενες άγονες γραμμές.
• Αναφορά για τον κ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης μετά από Υπόμνημα του Αγροτικού Συλλόγου ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, σχετικά με τον αποκλεισμό του ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ να μην συμπεριληφθεί στις περιοχές που αποζημιώνονται από τις ζημιές στην καλλιέργεια της πατάτας.
• Αναφορά για τον κ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης μετά από Υπόμνημα των Αγροτικών Συνεταιρισμών ΤΟΥΡΛΩΤΗΣ και ΣΦΑΚΑΣ ΣΗΤΕΙΑΣ, να ενταχθούν στο σύστημα του δικαιώματος της είσπραξης του ποιοτικού παρακρατήματος.
• Αναφορά για τον κ. Υπουργό Πολιτισμού από τον οποίο ζητείται να προσδιορίσει επακριβώς πότε χρονικά η Επιτροπή Μεγάλων Έργων του Υπ. Πολιτισμού, αλλά και το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο προτίθενται να εξετάσουν την υπόθεση έγκρισης της μελέτης του ΒΟΑΚ στο τμήμα ΓΟΥΡΝΙΑ-ΠΑΧΕΙΑ ΑΜΜΟΣ ΚΑΒΟΥΣΙ.
• Αναφορά για τον κ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, από τον οποίο ζητείται να λάβει μέτρα για τις παράνομες εισαγωγές λιπασμάτων και σπόρων μετά από καταγγελίες του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
• Αναφορά για τον κ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης μετά από Υπόμνημα του Δημάρχου ΙΤΑΝΟΥ που ζητά τη χρηματοδότηση για την ένταξη του φοινικόδασους ΒΑΙ σε ερευνητικό πρόγραμμα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger