Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

Πάνω από 500 αναρτήσεις ειδήσεων του sitianews.blogspot!

Όταν πριν από μερικούς μήνες το sitianews.blogspot έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο, πολλοί λίγοι μπορούσαν να φανταστούν την πορεία του site. Η μοναχική πορεία ενός ατόμου αρχικά και η συμμετοχή και άλλων στη συνέχεια έδωσαν τη μοναδική ευκαιρία σε όλους τους Σητειακούς σε όλο τον κόσμο να έχουν καθημερινή ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στην πόλη μας και μας κάνουν άλλες φορές να χαιρόμαστε, άλλες να τσατιζόμαστε κι άλλες να λυπούμαστε. Πολλές φορές πολλοί μας λένε ότι είναι καλό που επιτέλους στη Σητεία υπάρχει μια φωνή που εκφράζει τους πολίτες και απέχει από τα κέντρα εξουσίας. Το sitianews.blogspot είναι μια προσπάθεια να έχουμε την είδηση που αφορά τον πολίτη της Σητείας τόσο με χρηστικές πληροφορίες, ειδήσεις αλλά και ενημερωτικό υλικό για έργα και πεπραγμένα της πόλης. Είναι μια ανοικτή φωνή σε όλους τους πολίτες αλλά και τους φορείς που θέλουν να που τη γνώμη τους, χωρίς εντάσεις και χωρίς προκαταλήψεις. Δεν μεταφέρει συνθήματα, έχει γνώμη και διατηρεί ουδετερότητα απέναντι σε όσους ασκούν εξουσία. Δεν είναι φερέφωνο καμιάς εξουσίας, δεν επαναλαμβάνει συνθήματα και κρίνει αυστηρά κάθε ενέργεια των διοικούντων.

Μέσα από τις αναρτήσεις το site προσπαθεί να φέρει την πληροφόρηση σε όλους όσους πιστεύουν ότι η Σητεία έχει ενδιαφέρον. Οι επισκέψεις το απέδειξαν μέχρι σήμερα 13.500 επισκέπτες από 36 χώρες. Οι περισσότερες όπως είναι φυσικό από την Ελλάδα με σημαντικό γεγονός ότι πολλές από αυτές γίνονται από περιοχές εκτός Κρήτης. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε απ' όλο τον κόσμο μας δίνουν δύναμη και γι' αυτό σας ευχαριστούμε όλους!

Το sitianews.blogspot υπόσχεται ότι θα παραμείνει το ίδιο αιχμηρό σε όλους όσους ασκούν εξουσία και θα προσπαθήσει να συνεχίσει να ενημερώνει καθημερινά χωρίς να πιστεύει ότι πρέπει να βελτιωνόμαστε και να γίνουμε καλύτεροι.

1 σχόλιο:

Dimitris Kakouris είπε...

Θερμα συνχρητήρια. ,Καλό κουράγιο καλή δύναμη και καλή υπομονή γιατί αυτό χρειάζεται οταν κάποιος ασχολείται με θέματα και ζητήματα του τόπου σου.
Δημήτρης
http://makry-gialos.blogspot.com/

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger