Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Σκάνδαλο στο Τοπλού από το ALTER!!!

Προσπαθεί εδώ και καιρό ο τηλεοπτικός σταθμός ALTER να ανακαλύψει σκάνδαλο στη Μονή Τοπλού. Πρώτος ξεκίνησε ο κ. Χατζηνικολάου να περιγράφει το σκάνδαλο. Δεν κατάλαβα βέβαια το σκάνδαλο είναι εκκλησιαστικό, περιβαλλοντικό, οικονομικό ή πολιτικό; Ποιος να ξέρει;
Τη σκυτάλη του σκανδάλου πήρε χθες ο κ. Χαρδαβέλας μέσα από την εκπομπή "Αθέατος Κόσμος". Στο τρίτο μέρος της εκπομπής έγινε αναφορά στον τραγικό θάνατο του Μακαριστού Μητροπολίτη Ιεραπύντης και Σητείας κυρού Φιλοθέου. Μας είπαν ότι το τροχαίο ήταν περίεργο και άφησε να εννοηθεί ότι πρόκειται περί δολοφονίας. Σε αυτή τη δολοφονία φέρονται ως ηθικοί αυτουργοί η Επαρχιακή Σύνοδο της Εκκλησίας Κρήτης, Ο νυν Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας Ευγένιος, ο ηγούμενος της Μονής Αρχιμ. Φιλόθεος, η εταιρία που θέλει να επενδύσει στο Τοπλού, η Ελληνική Αστυνομία και τέλος μια ναυτιλιακή εταιρία της Κρήτης που προσέλαβε τον οδηγό (δολοφόνο) για να του κλείσει το στόμα.
Αυτά τα σενάρια, κ. Χαρδαβέλα, δεν τα γράφει ούτε ο Φώσκολος στη "Λάμψη"! Πολύ φαντασία έχετε κ. Χαρδαβέλα, θα σας πρότεινα άλλη φορά αυτά τα στοιχεία να τα παρουσιάζεται το Σάββατο στην άλλη σας εκπομπή εκεί που λέτε για εξωγήινους, φαντάσματα κ.α.
ΥΓ. 1. Επειδή είστε παλαιός και έμπειρος δημοσιογράφος, άλλη φορά φροντίστε να υπάρχει και αντίλογος, γιατί εκεί στο ALTER το έχετε ξεχάσει.

ΥΓ. 2. Για να μη τσατιστούν οι φίλοι και πατριώτες μας Ιεραπετρίτες ο Μητροπολίτης είναι Ιεραπύτνης και Σητείας και όχι μόνο Σητείας. Εξάλλου ο τελευταίος μητροπολίτης Σητείας ήταν ο Ζαχαρίας ο οποίος θανατώθηκε από τους Τούρκους το 1821.

ΥΓ. 3. κ. Χαρδαβέλα καλές αποκαλύψεις για το μέλλον. Αν υπάρχει πραγματικό σκάνδαλο εμείς είμαστε μαζί σας.

ΥΓ. 4. Για την επένδυση στον Κουρεμένο ή τη Φανερωμένη υπάρχει Σκάνδαλο; Το αεροδρόμιο στη Σητεία είναι σκάνδαλο; Το λιμάνι που τώρα κατασκευάζεται είναι σκάνδαλο;

Γ.Μ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

o xardabdelas kanei epipleon ekpompes me ufo opote min asxolise...o tipos einai malakas

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger