Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Γραφειοκρατία τέλος,προκαταρκτικής εξέτασης τώρα

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση της Μονής Τοπλού στο νομό Λασιθίου Κρήτης, ζήτησε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γιώργος Σανιδάς, από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Κρήτης, Βασιλική Θεοδώρου.

Πηγή:Ναυτεμπορική


Αυτή είναι η είδηση που αναφέρει ότι η Μονή Τοπλού «έκλεψε» από το ελληνικό δημόσιο έκταση 27.000 περίπου στρεμμάτων στο Κάβο σίδερο. Πολύ περίεργο δεν είναι μέσα σε ένα μήνα , όχι λάθος μέσα σε 20 ημέρες από την αναφορά-υπόμνημα που κατέθεσε στον εισαγγελέα του ΑΠ ο Αλ. Αλαβάνος, για την υπόθεση Μονής Τοπλού να υπάρξει απόφαση από τον Α.Π.

Άλλαξε φαίνεται το ελληνικό δημόσιο , γραφειοκρατία τέλος. (Αυτή και αν είναι είδηση)

Αλλά σκέφτομαι και το άλλο , καλά από το 1997 που έκλισε η υπόθεση , αν δεν κάνω λάθος, που ήταν η ελληνική δικαιοσύνη;. Που ήταν το ελληνικό δημόσιο για να διεκδικήσει και πάλι την έκταση ; ( αν δεν κάνω λάθος πέρασαν δυο διαφορετικές κομματικές κυβερνήσεις από το τόπο) Που ήταν ο Κ. Αλαβάνος, τότε;. Μάλλον περίμεναν τον Εφρέμ. Το Άγιο πνεύμα του Αγίου Όρους . Αμήν.

Εμένα πάντως μου μυρίζει κάτι άλλο. Μήπως προσπαθούν να εμπλέξουν στο «υποτιθέμενο σκάνδαλο» κάποιο πολιτικό πρόσωπο, που ήταν πρωτεργάτης στο ξεκουκούλωμα του Βατοπαιδίου. Μήπως είναι το θέμα καθαρά πολιτικής κόντρας. Μήπως, λέω μήπως…

Υ.Γ. Καλά ο Χατζηνικολάου που είναι; Τίποτα ακόμα . Άντε βρε Νίκο, θα δω και την Δευτέρα την εκπομπή σου . Ελπίζω να βγάλεις το σκάνδαλο στο Τοπλού, το έχεις υποσχεθεί.

Γ.Μ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Εφτασε η ώρα του Καρχιμάκη. Ο Σανιδάς διέταξε επείγουσα προκαταρκτική για τη Μονή Τοπλού.

ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΤΩΡΑ;;;;;

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger