Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Ανοικτή επιστολή του διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Σητείας


ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΗΤΕΙΑΣ
Κύριοι του Σύριζα,

Την Κυριακή 16.11.08 και ώρα 11.45 π.μ. στο καφενείο VAI της Σητείας παρουσία αρκετών συμπολιτών μας δέχθηκα προσβλητική και υποτιμητική επίθεση ( τραμπούκιμη, γιατί είχε διάθεση χειροδικίας...) από το μέλος σας Δημήτρη ( Μηλάκη) με αφορμή το λόγο μου στη Σητεία για την 28 Οκτωβρίου 2008, ο οποίος δημοσιεύεται στα ΝΕΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΝΑΤΟΛΗ και Sitianews.blogspot και για τον οποίο ο αναγνώστης και ο επισκέπτης της ιστοσελίδας έχει άποψη για την ποιότητά του.
Η υβριστική επίθεση περιελάμβανε φράσεις του τύπου " θα πρέπει να ντρέπεσαι..."
Το ποιος πρέπει να ντρέπεται είναι μία άλλη ιστορία. Ο καθένας έχει μία διαδρομή στην κοινωνία που είναι ενταγμένος και κοινωνική αναγνωρισιμότητα.
Θα ήθελα να καταδικάσετε τη μεμονωμένη αυτή τραμπουκίστικη επίθεση, ειδάλλως θα θεωρήσω ότι η επίθεση αυτή ήταν προσχεδιασμένη και εκφράζει το ΣΥΡΙΖΑ.
Ας σημειωθεί ότι και στο παρελθόν μου είχε γίνει ηπιότερης μορφής επίθεση από άλλο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, για την οποία ο κ. Ανηψητάκης μου ζήτησε συγγνώμη. Αυτή τη φορά μέλη σας που δεν έχουν δημοκρατική παιδεία και δυνατότητα αντιλόγου, παρά μόνο τραμπουκίστικη συμπεριφορά , θα γνωστοποιηθούν στον νομό Λασιθίου από τα ΜΜΕ.
ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΊ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ( ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ).

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΦΑΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ,
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ.

Ο πατριωτισμός σήμερα (ομιλία με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Σητεία ) Μερος Α΄

Ο πατριωτισμός σήμερα (ομιλία με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Σητεία ) Μερος B΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger