Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

1000 δημοσιεύσεις από το sitianews.blogspot

Στις 1000 φτάσαμε τις δημοσιεύσεις μας και με μεγάλη χαρά το ανακοινώνουμε και σε σας. Ξεκίνησε το Μάιο του 2008 και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα καταφέραμε να μεταφέρουμε πρώτοι την είδηση και μάλιστα έχουμε τη χαρά να λέμε ότι πρώτοι ανακοινώνουμε πολλά από τα ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας. Για μας η ενημέρωση δεν είναι πολιτικό αλλά κοινωνικό ζήτημα!

Το site λειτουργεί με τρόπο που από τη μια συγκεντρώνει όλες τις ειδήσεις που γράφονται για τη Σητεία σε όλα τα site του παγκόσμιου διαδικτυακού ιστού, αλλά παράλληλα φροντίζει να αναδεκνύει τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με θέματα που αφορούν έμμεσα την επαρχία μας είτε λέγετε ζητήματα Νομαρχίας και Περιφέρειας ή κοινοτικές αποζημιώσεις αλλά και τα βασικά θέματα των αγροτικών προϊόντων της περιοχής μας. Τέλος το site ανέδειξε γεγονότα, προβλήματα, παρατυπίες της όποιας διοίκησης και καυτηρίασε με τρόπο δυναμικό κάθε κίνηση που έβλαπτε τους πολίτες μας.

Η δυναμική συνεχίζεται και έχει σκοπό να συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση και έκταση. Περιμένουμε τα σχόλια τις καταγγελίες αλλά ζητήματα που διαφεύγουν από μας για να τα προλάβουμε και να τα αναδείξουμε στο sitianews@hotmail.com κάθε κίνηση ενημέρωσης για τον πολίτη της Σητείας είναι μια δυναμική αντίσταση σε όλους εκείνους που προσπαθούν να μας κάνουν να μην αντιδρούμε στο δίκιο μας. Επειδή πιστεύουμε ότι η γνώση και η ενημέρωση είναι δύναμη θα συνεχίσουμε να δυναμόνουμε τη φωνή της επαρχίας Σητείας από τη Λάστρο μέχρι το Παλαίκαστρο κι από τη Ζάκρο μέχρι τον Κουτσουρά τα Σχινοκάψαλα και τ' Ορεινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger