Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Νίκησε το Γενικό Λύκειο στον τελικού του Περιφερειακού πρωταθλήματος Σχολικού Βόλεϊ

Μεγάλη νίκη, πρώτη στην ιστορία του, για τα σχολεία της Σητείας στον τελικό του Περιφερειακού πρωταθλήματος Σχολικού Βόλεϊ και τα παιδιά ετοιμάζονται για τη φάση των 8 καλύτερων σχολικών ομάδων του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο του Γενικού λυκείου Σητείας πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Περιφερειακού πρωταθλήματος στο σχολικό βόλεϊ μεταξύ του Γενικού Λυκείου Σητείας και του Αθλητικού Λυκείου Χανίων. Ο αγώνας ήταν πραγματικά θεαματικός και οι δύο ομάδες έδειξαν από την αρχή ότι ήθελαν αν πάρουν το παιχνίδι. Το πρώτο σετ τέλειωσε με την ομάδα των Χανίων να κερδίζει σχετικά δύσκολα αλλά στο δεύτερο σετ η ομάδα μας εκμεταλλευόμενη το πλεονέκτημα της έδρας κατάφερε να κερδίσει και να στείλει το παιχνίδι στο τρίτο και καθοριστικό σετ όπου φάνηκε πραγματικά ποια από τις δύο ομάδες διέθετε την ισχύ. Εκεί το Γενικό Λύκειο Σητείας κατατρόπωσε το πολύ καλό ομολογουμένως Αθλητικό Λύκειο Χανίων και στέφθηκε πρωταθλήτρια ομάδα της Κρήτης στο σχολικό πρωτάθλημα.

Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια εκτός από το σχολείο μας και στους μαθητές από τα Χανιά για το ήθος και το αθλητικό πνεύμα που μετέφεραν. Σημαντικό ήταν και το γεγονός της υποστήριξης της ομάδας μας από τους Σητειακούς φιλάθλους που υπήρξαν κόσμιοι μα πάθος και ένταση.

Στην επόμενη φάση το Γενικό Λύκειο θα αντιμετωπίσει στη Σητεία το Αθλητικό Λύκειο Ηλιούπολης. Ευχόμαστε στα παιδιά κάθε καλό και πάντα τέτοιες επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger