Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Τυποποιημένου Extra Παρθένου Ελαιολάδου

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός «Δρόμοι της Ελιάς» σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή του υπ. Ανάπτυξης, την Ελληνική Εταιρεία Γευσιγνωστών Ελαιοκομικών Προϊόντων (ΕΛ.Ε.Γ.Ε.Π.), το Δίκτυο Ελαιοπαραγωγών Πόλεων Ελλάδος (Δ.Ε.Π.Ε.) και με την υποστήριξη της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ελαιολάδου, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, διοργανώνουν τον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Τυποποιημένου Extra Παρθένου Ελαιολάδου 2008-2009 & Συσκευασίας Ελαιολάδου στην Αθήνα.

30 - 31 Μαρτίου 2009: 3 οργανοληπτικές δοκιμές των διαγωνιζόμενων προϊόντων

2 Απριλίου 2009: διαγωνισμός καλύτερης συσκευασίας

3 Απριλίου 2009: ανακοίνωση με δελτίο τύπου στα ΜΜΕ των τεσσάρων (4) νικητών

Απρίλιος 2009: απονομή βραβείων στο ΥΠΑΝ παρουσία του Γ.Γ. Καταναλωτή κ. Γιάννη Οικονόμου

Ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Τυποποιημένου Extra Παρθένου Ελαιολάδου & Συσκευασίας διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία από το 2004 και αποτελεί πλέον έναν θεσμό που σκοπό έχει να συμβάλλει στην ενίσχυση της ποιότητας του ελληνικού τυποποιημένου extra παρθένου ελαιολάδου. Η συμμετοχή σε αυτόν προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στα διαγωνιζόμενα ελαιόλαδα να λάβουν μια τιμητική διάκριση με κύρος και στις εταιρείες παραγωγής και τυποποίησής τους σημαντικά οικονομικά οφέλη από την προβολή και την προώθηση του βραβευμένου προϊόντος.

Στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Τυποποιημένου Extra Παρθένου Ελαιολάδου & Συσκευασίας τα διαγωνιζόμενα ελαιόλαδα θα αξιολογηθούν με απόλυτη μυστικότητα ως προς τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους από την Οργανοληπτική Ομάδα του υπ. Ανάπτυξης (μόνη επίσημα αναγνωρισμένη στην Ελλάδα) σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου και ως προς τη συσκευασία από έμπειρα στελέχη στο μάρκετινγκ τροφίμων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη γραμματείας κα. Αναστασία Βασιλοπούλου (τηλ. 27210-62212, 62200) το αργότερο μέχρι 10 Μαρτίου 2009.

Πηγή:ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger