Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Κατάθεση αναφορών στη βουλή για τοπικά θέματα

Ο Βουλευτής Λασιθίου και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας κατέθεσε στη Βουλή τις παρακάτω ερωτήσεις που αναφέρονται στην επίλυση διαφόρων θεμάτων που αφορούν το Νομό Λασιθίου:

• Ερώτηση για τον κ. Υπουργό Εσωτερικών όπου ζητά να ενημερωθεί σε ποια φάση ευρίσκονται οι διαδικασίες ολοκλήρωσης των έργων συντήρησης του φράγματος των ΜΠΡΑΜΙΑΝΩΝ, ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ και ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής τους.

• Ερώτηση για τον κ. Υπουργό Εσωτερικών όπου ζητά να ενημερωθεί σε ποια φάση βρίσκεται η ολοκλήρωση του έργου της ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ της ΕΛΟΥΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής του.

• Ερώτηση για τους κ.κ. Υπουργούς ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. και Μεταφορών όπου ζητά να ενημερωθεί σε ποια φάση ευρίσκεται η ολοκλήρωση του έργου των κτιριακών εγκαταστάσεων του ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ και ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής του.

• Ερώτηση για τον κ. Υπουργό Εσωτερικών όπου ζητά να ενημερωθεί σε ποια φάση ευρίσκεται η ολοκλήρωση του έργου «ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ» στο Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ, και ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής του.

• Ερώτηση για τον κ. Υπουργό ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. όπου ζητά να ενημερωθεί σε ποια φάση ευρίσκεται το έργο του ΒΟΑΚ ΑΥΧΗΝ-ΑΓΚΑΘΙΕΣ-ΧΑΜΕΖΙ και ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής του.

• Ερώτηση για τον κ. Υπουργό ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. όπου ζητά να ενημερωθεί σε ποια φάση ευρίσκεται η επαναδημοπράτηση του τμήματος του ΒΟΑΚ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ, το οποίο παρά τις εγγραφές και προφορικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης ότι θα παραδίδετο ολοκληρωμένο στις 31/12/08, δεν υλοποιήθηκε, όπως επίσης και τι ποσά δαπανήθηκαν μέχρι του χρόνου της αποβολής του αναδόχου, τι ποσοστό του έργου έχει υλοποιηθεί και ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger