Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Κατάθεση αναφορών στη βουλή για τοπικά θέματα

Ο Βουλευτής Λασιθίου και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας κατέθεσε στη Βουλή τις παρακάτω αναφορές που αφορούν αιτήματα φορέων και πολιτών:

• Αναφορά για τον κ. Υπουργό Πολιτισμού σχετικά με την ανάγκη ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου ΔΡΗΡΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ.
• Αναφορά για τον κ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. σχετικά με την ανάγκη χρηματοδότησης κατασκευής των αρδευτικών δικτύων αξιοποίησης της ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ.
• Αναφορά για τον κ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης σχετικά με τη χρηματοδότηση και την επιτάχυνση των διαδικασιών κατασκευής των λιμνοδεξαμενών και φραγμάτων ΧΟΧΛΑΚΙΩΝ ΙΤΑΝΟΥ, ΚΑΘΑΡΟΥ ΚΡΙΤΣΑΣ, ΦΟΥΡΝΗΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ, ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ κλπ
• Αναφορά για τον κ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης σχετικά με την τήρηση των δεσμεύσεων που ανέλαβε ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης για την άμεση καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες αγρότες της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ καθώς και τη χρηματοδότηση για άμεση αποκατάσταση των υποδομών.
• Αναφορά για τον κ. Υπουργό Υγείας σχετικά με την ανάγκη κάλυψης των τεράστιων κενών που είναι απαίτηση να ενισχυθεί το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΗΤΕΙΑΣ, κενά που φθάνουν στο 50% των οργανικών θέσεων.
• Αναφορές για την κ. Υπουργό Απασχόλησης μετά από αιτήματα πολιτών που αφορούν τις καθυστερήσεις στην καταβολή των συνταξιοδοτικών τους δικαιωμάτων από τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger