Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Τελετή Βράβευσης Αθλητών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης παρέστη χτες το βράδυ στην ετήσια τελετή βράβευσης των αθλητών- αθλητριών και των αθλητικών ομάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που διακρίθηκαν κατά το έτος 2008, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο.

Η τελετή βράβευσης διοργανώθηκε από το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ), ενώ ακόμη παρόντες ήταν ο Υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, κ. Γιάννης Ιωαννίδης, ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός κ. Δημήτριος Γράψας, ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Δημήτριος Βούλγαρης και ο Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχος κ. Ιωάννης Γιάγκος.

Ο κ. Πλακιωτάκης σε δηλώσεις του μίλησε για την αξία του αθλητισμού, ιδιαίτερα στις μέρες μας, όπου «οι εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας είναι ραγδαίες και οι προκλήσεις πολλές», αναφέρθηκε στις επιτυχίες του στρατιωτικού αθλητισμού κατά το 2008, ενώ τόνισε τη σημασία της πραγματοποίησης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου των Ενόπλων Δυνάμεων στην Αθήνα, τον ερχόμενο Μάρτιο.

Γραφείο Τύπου Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας
κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger