Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Ελαιόλαδο: χάρισμα φύσης, κέρασμα ζωής», οργανώνει η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Ελαιολάδου και Ελιάς (ΕΔΟΕΕ) στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 8 Μαρτίου 2009, ώρα 6:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.
Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο συγχρηματοδοτούμενου, από την ΕΕ και την Ελλάδα, τριετούς προγράμματος και έχουν προσκληθεί να την παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί, μαθητές και καταναλωτές. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.
Οι εισηγητές και τα θέματα που θα αναπτύξουν έχουν ως εξής:
-Ελένη Τζαβάρα, Προϊσταμένη Τμήματος Ελαίας υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων: Ελαιόλαδο: το ευλογημένο προϊόν της ελληνικής γης
-Δρ. Μαρία Χασαπίδου, καθηγήτρια Τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης: Η σημασία της μεσογειακής διατροφής στην υγεία
-Δρ. Απόστολος Κυριτσάκης, Καθηγητής Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων, Διευθυντής Σχολής Τεχνολογίας τροφίμων & Διατροφής Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης: Ο σημαντικός ρόλος του ελαιολάδου στην διατροφή και την υγεία. Η σημασία του ως λειτουργικό τρόφιμο
-Γεώργιος Οικονόμου, μέλος Ομάδας Διαχείρισης Έργου ΕΔΟΕΕ: Ασφάλεια, υγιεινή και τυποποιημένα προϊόντα ελαιολάδου. Περισσότερα...
Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009
Ενημερωτική ημερίδα με θέμα "Ελαιόλαδο"
Πηγή:Express
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου