Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

Ξεκίνησε η λειτουργία του σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας- παράρτημα Σητείας

Έγιναν τα εγκαίνια του σχολείου δεύτερης ευκαιρίας Σητείας.

Από σήμερα αρχίζουν κανονικά τα μαθήματα, στο κτήριο του ΕΠΑ.Λ Σητείας. Οι προοπτικές του σχολείου είναι πολύ καλές, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο αντιδήμαρχος Σητείας κ. Παντελής Ανδρουλιδάκης, ο οποίος προέτρεψε τους μαθητές του σχολείου να <<εκμεταλλευθούν αυτή την ευκαιρία που τους δίδεται και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους>>.

Το σχολείο που είναι παράρτημα του σχολείου της Ιεράπετρας προσφέρει σε ενήλικες μαθητές, την ευκαιρία να αποκτήσουν απολυτήριο μέσα σε δύο χρόνια.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από τις 17:00- 20:00 καθημερινά, έτσι ο κάθε Σητειακός που δεν κατάφερε να αποκτήσει απολυτήριο , σήμερα μπορεί να πραγματοποιήσει την επιθυμία του αυτή.

Οι προοπτικές του σχολείου είναι πολύ καλές όπως τόνισαν όλοι. Ξεκινά με 35 μαθητές με όλα τα μέσα και τους καθηγητές να είναι στις θέσεις τους. Μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, είναι ότι φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του ΕΠΑ.Λ Σητείας και ίσως πρέπει μελλοντικά να γίνει κάτι ώστε το σχολείο να αποκτήσει το δικό του χώρο. Εμείς με τη σειρά μας να ευχηθούμε κάθε καλό σε όλους τους μαθητές αλλά και καλή δύναμη στο έργο των εκπαιδευτικών.


Γ.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger