Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

Κατάργηση των αστυνομικών σταθμών

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ διαμαρτύρεται εντονότατα, για την απάντηση του υφυπουργού Παναγιώτη Χηνοφώτη στην με αριθμό 2683/29-07-2008 ερώτηση του Βουλευτή Λασίθι Μιχάλη Καρχιμάκη, με θέμα : «Κατάργηση Αστυνομικών σταθμών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου. Φαίνεται, ότι η ασφάλεια και η προστασία των πολιτών αποτελεί δευτερεύον ζήτημα για αυτή την Κυβέρνηση.
Σε μια περίοδο, που καθημερινά παρατηρείται αυξημένη παραβατικότητα, που τα εισοδήματα των πολιτών έχουν μειωθεί, με ευθύνη της Κυβέρνησης, άρα θα έπρεπε να νοιαστούν τουλάχιστον για την προστασία των πολιτών.
Φαίνεται ότι ούτε αυτό τους ενδιαφέρει.
Ο κ. Υπουργός πρέπει να αντιληφθεί. Έχουμε την τιμή να ζούμε στον πιο ήσυχο Νομό της Κρήτης, όμως φοβούμαστε, ότι η έλλειψη αστυνόμευσης θα μεταφέρει την παραβατικότητα, από άλλα μέρη της Κρήτης, στον Νομό μας. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ 1. Την επανεξέταση του σχεδίου Π.Δ. 2. Την ενίσχυση και όχι την κατάργηση Αστυνομικών Σταθμών.
Η ασφάλεια, η προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών είναι συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα. Δώστε μας το δικαίωμα στην απόλαυση των δικαιωμάτων μας !!! Δημιουργείστε τις συνθήκες, πάντως όχι με την δημιουργία ανασφάλειας στους πολίτες. Οι πολίτες μας θέλουν και μπορούν να είναι ήσυχοι…
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ !!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger