Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Ψήφισμα της ΤΕΔΚ Λασιθίου για τις Κινητοποιήσεις των Αγροτών στις 2-2-09

Οι Αγρότες και οι Κτηνοτρόφοι αποτελούν σημαντικό μέρος της τοπικής μας κοινωνίας και είναι στυλοβάτες της υπαίθρου.

Ως Τοπική Αυτοδιοίκηση γνωρίζουμε τις δύσκολες συνθήκες ζωής και εργασίας και τα μεγάλα πραγματικά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τα οποία συνεχώς διογκώνονται.

Η αγροτική πολιτική δεν καλύπτει τις ανάγκες και τις προοπτικές των αγροτοκτηνοτρόφων με αποτέλεσμα να μεγενθύνονται τα προβλήματα επιβίωσής τους και να ερημώνεται η ύπαιθρος.

Συμπαραστεκόμαστε στους δίκαιους αγώνες των αγροτών και των κτηνοτρόφων.

Τα αιτήματα των σημερινών κινητοποιήσεων είναι πραγματικά, δίκαια και ουσιαστικά και ως ΤΕΔΚ Λασιθίου ζητούμε από την Κυβέρνηση την ικανοποίησή τους.

Καλούμε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, την Κυβέρνηση και ιδιαίτερα τον Πρωθυπουργό να δώσει άμεσες και ξεκάθαρες λύσεις στα χρονίζοντα σοβαρά προβλήματα των Αγροτών και των Κτηνοτρόφων της Κρήτης, ώστε να μπορέσουν να ζήσουν τις οικογένειές τους με αξιοπρέπεια, να μην αισθάνονται αδικημένοι έναντι των συναδέλφων τους των άλλων περιοχών της χώρας, να μην ταλαιπωρούνται με κινητοποιήσεις τις οποίες όλοι απευχόμαστε.

Τέλος κάνουμε έκκληση στην Κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλίες και τις ευθύνες της για την ομαλοποίηση της κοινωνικής ζωής της χώρας μας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Νίκος Καστρινάκης

Δήμαρχος Νεάπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger