Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Μονο 120 ευρώ, για να μάθουμε την τιμή του ελαιόλαδου από το ΣΕΔΗΚ!!!

Τι είναι ο ΣΕΔΗΚ

Ο Σύνδεσμος Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης (ΣΕΔΗΚ), αποτελεί ένα διαδημοτικό φορέα ιδιωτικού δικαίου μη κερδοσκοπικού χαραχτήρα. Συγκροτήθηκε με σειρά ιδρυτικών διαδικασιών το έτος 2000 και διοικείται με νόμιμα εγκεκριμένο καταστατικό.
Ο ΣΕΔΗΚ περιλαμβάνει σαν μέλη του, μετά από νόμιμες αποφάσεις των ΔΣ τους, 60 Δήμους της Κρήτης. Παράλληλα συνεργάζεται με πολλους άλλους φορείς του νησιού που σχετιζονται με την ελαιοκομία όπως Νομαρχίες, ΤΕΔΚ, Ενώσεις Γεωρ. Συνεταιρισμών, Επιμελητήρια και Ιδρύματα.
Το ΔΣ του ΣΕΔΗΚ, 3ο κατά σειρά, όπως προέκυψε μετά από την ψηφοφορία που έγινε στις 26-03-07 στο Ρέθυμνο, έχει ως εξής:
Πρόεδρος, Μαρινάκης Γεώργιος, Δήμαρχος Ρεθύμνου
Αντιπρόεδρος από Ν.Λασιθίου, Κουρουπάκης Νίκος, Δήμαρχος Σητείας
Αντιπρόεδρος από Ν.Χανίων, Μπομπολάκης Νίκος, Δήμαρχος Βουκολιών
Αντιπρόεδρος από Ν.Ηρακλείου, Ροδιτάκης Χάρης, Δήμαρχος Επισκοπής
Γραμματέας Εθνικών Προγραμμάτων, Καστρινάκης Νίκος, Δήμαρχος Νεάπολης
Γραμματέας Διεθνών Προγραμμάτων, Νικολακάκης Γιάννης, Δήμαρχος Γουβών
Γραμματέας Διοικητικών Θεμάτων, Κόκκινος Δημήτρης, Δήμαρχος Κουλούκωνα
Γραμματέας Οικονομικών Θεμάτων, Στρατουδάκης Μανόλης, Δήμαρχος Κεραμειών
Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων, Μαρκάκης Γρηγόρης, Δήμαρχος Κρυονερίδας
Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων, Οικονομάκης Φανούρης, Δήμαρχος Ρούβα

Αυτός είναι ο ΣΕΔΗΚ. Τι ζητάει από το παραγωγό όταν θέλει να μάθει για την τιμή του ελαιόλαδου;

Ο Σύνδεσμος Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης (ΣΕΔΗΚ) στην προσπάθεια του να συμβάλλει στην ενημέρωση ενδιαφερόμενων για την εμπορία του ελαιόλαδου, και την διαφάνεια της αγοράς, αποφάσισε και για το 2009, την έκδοση και αποστολή του Δελτίου Τιμών παραγωγού για το ελαιόλαδο σε ατομικά e-mail όσων εγγραφούν συνδρομητές.

Το Δελτίο αυτό περιλαμβάνει Πίνακες με τις τιμές που δίδονται την ημερομηνία έκδοσης καθώς και τις τιμές των αντίστοιχων ημερομηνιών των 5 τελευταίων εβδομάδων από 15 Συνεταιρικές Οργανώσεις και Ιδιωτικές Επιχειρήσεις της Κρήτης.

Το ίδιο Δελτίο, περιλαμβάνει επίσης και Πίνακες με τις τιμές παραγωγού στην Ισπανία και Ιταλία, τις αντίστοιχες ημερομηνίες, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης.

Το Δελτίο αυτο, που αποστελεται στους Δημους Μελη του ΣΕΔΗΚ για τοιχοκόλληση και ενημέρωση των παραγωγών, εκδίδεται κάθε Τρίτη και αποστέλλεται την ίδια μέρα, η όταν υπάρξουν προβλήματα λήψης των τιμών, την επομένη στα ατομικά e-mail η και Φαξ συνδρομητών.

Έτσι, οι συνδρομητές έχουν την ευχέρεια να έχουν αποθηκευμένες στον Υπολογιστή τους τις τιμές της τρέχουσας αλλά και των προηγούμενων εβδομάδων του έτους και να έχουν ετσι ένα αρχείο που μπορούν να συμβουλεύονται για τις αποφάσεις και τους σχεδιασμούς τους.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν συνδρομητές πρέπει:

1.Να καταθέσουν την ετήσια συνδρομή που θα είναι μονο 120 ευρώ και για το 2009, στον λογαριασμό του ΣΕΔΗΚ στην ΑΤΕ Νο 374 040 03267-67

2.Να αποστείλουν στο Φαξ 28210 50818 τα εξης:

- Φωτοτυπία του Δελτίου κατάθεσης στην οποία θα πρέπει να φαίνεται καθαρά η επωνυμία τους.

-Αιτηση συμπληρωμένη με τα στοιχεία τους συμφωνα με το Υπόδειγμα που ακολουθεί, η οποια μπορει να αντιγραφεί και να συμπληρωθεί ηλεκρονικα και μετα να εκτυπωθεί η να επιλεγει και εκτυπωθεί και μετα να συμπληρωθεί χειρογραφα. Υποψη ομως οτι με την αποστολη μόνο της αίτησης χωρις το Δελτιο καταθεσης δεν μπορει να αρχισει η αποστολη των Δελτιων Τιμων.

Μπράβο στο ΣΕΔΗΚ!!!
Το site του ΣΕΔΗΚ


Γ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger