Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Κατάθεση αναφορών στη βουλή για τοπικά θέματα

Ο Βουλευτής Λασιθίου και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας κατέθεσε στη Βουλή τις παρακάτω αναφορές που αφορούν αιτήματα φορέων και πολιτών:

• Αναφορά για τους κ.κ. Υπουργούς Οικονομίας και Εσωτερικών σχετικά με την αναστολή των εργασιών του σταθμού Μεταμόρφωσης Απορριμμάτων της ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ λόγω έλλειψης χρηματοδότησης.
• Αναφορά για τους κ.κ. Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Ανάπτυξης σχετικά με την αύξηση του κόστους παραγωγής στην κτηνοτροφία της ΚΡΗΤΗΣ, όπου τονίζεται ότι ο νέος Υπουργός πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη τις ιδιαιτερότητες που έχει η κτηνοτροφία στην ΚΡΗΤΗ.
• Αναφορά για τους κ.κ. Υπουργούς Οικονομίας και Εσωτερικών σχετικά με το οικονομικό αδιέξοδο που ευρίσκεται ο Οργανισμός Ανάπτυξης ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ λόγω των χρεών των Δήμων και της αδιαφορίας του Υπ. Οικονομικών να ανταποκριθεί στην υποχρέωσή του να καταβάλλει 500.000 € στον οργανισμό.
• Αναφορά για τους κ.κ. Υπουργούς Εσωτερικών και ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. σχετικά με την αδυναμία πολεοδομικού σχεδιασμού στον Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ λόγω έλλειψης προσωπικού στην Τεχνική Υπηρεσία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης ΛΑΣΙΘΙΟΥ.
• Αναφορά για τον κ. Υπουργό ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. μετά από τα συμπεράσματα της σύσκεψης της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ σχετικά με την ανάγκη ολοκλήρωσης του συνόλου του ΒΟΑΚ μέχρι το 2015.
• Αναφορές για την κ. Υπουργό Απασχόλησης μετά από αιτήματα πολιτών που αφορούν τις καθυστερήσεις στην καταβολή των συνταξιοδοτικών τους δικαιωμάτων από τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger