Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Πρωτοβουλία βοήθειας και αλληλεγγύης προς τον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό Λαό της Λωρίδας της Γάζας

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λασιθίου, το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Λασιθίου αναλαμβάνει πρωτοβουλία έμπρακτης βοήθειας και αλληλεγγύης προς τον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό Λαό της Λωρίδας της Γάζας. Χιλιάδες άνθρωποι στην πλειοψηφία τους γυναίκες και παιδιά ζουν τραγικές στιγμές φόβου και απόγνωσης. Ανάμεσα στους νεκρούς και τραυματίες συμπεριλαμβάνονται γυναίκες και μικρά παιδιά.
Η στόχευση και το κτύπημα σχολείων αποκαλύπτει σε όλο του το μέγεθος το αδίστακτο, των εγκληματικών αυτών επιχειρήσεων, αλλά και τις τεράστιες ανάγκες σε νοσοκομειακό και φαρμακευτικό υλικό που απαιτείται για την περίθαλψη παιδιών κ.λπ. Για το σκοπό αυτό οι παραπάνω φορείς αποφάσισαν την συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά νοσοκομειακού και φαρμακευτικού υλικού (σύμφωνα με τις ανάγκες που προσδιόρισαν οι παλαιστινιακές οργανώσεις).Για τη συγκέντρωση των χρημάτων, πέρα από άλλους τρόπους που εξετάζονται (τοποθέτηση περιπτέρων σε κεντρικά σημεία, εράνους κλπ),αποφασίστηκε να ανοιχτεί λογαριασμός στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα όπου και ατομικά ή σαν φορέας όποιος θέλει μπορεί να τα καταθέτει στον παρακάτω λογαριασμό: DE117672.
Ας ενώσομε τη φωνή και την απαίτησή μας για την άμεση κατάπαυση των πολεμικών επιχειρήσεων, για την απόσυρση όλων των στρατιωτικών δυνάμεων του Ισραήλ, για την ΕΙΡΗΝΗ και την Αυτοδιάθεση των Παλαιστινίων. Ας δείξουμε την έμπρακτη υποστήριξη και αλληλεγγύη μας στο δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό Λαό.

Εργατικό Κέντρο Λασιθίου
ΝΤ της ΑΔΕΔΥ
ΟΕΒΕ Ν. Λασιθίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger