Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Κατάθεση αναφορών για τοπικά θέματα από τον βουλευτή ΠΑΣΟΚ Λασιθίου Μιχάλη Καρχιμάκη

Ο Βουλευτής Λασιθίου και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας κατέθεσε στη Βουλή τις παρακάτω αναφορές που αφορούν αιτήματα φορέων και πολιτών:

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Οικονομικών μετά από καθυστέρηση απάντησης, που όφειλε να δώσει στη Βουλή σχετικά με την καθυστέρηση καταβολής του ποσού των 600.000€ για τον εκσυγχρονισμό του Ελαιουργείου των Έξω Μουλιανών του Δήμου Σητείας.
Αναφορά για τους κ.κ. Υπουργούς Δικαιοσύνης, Απασχόλησης και Οικονομίας σχετικά με τα αιτήματα των εργαζομένων στις Φυλακές όλης της χώρας καθώς και σε αυτές της ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ.
Αναφορά για τους κ.κ. Υπουργούς ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ., Αγροτικής Ανάπτυξης και Εσωτερικών σχετικά με την ανάγκη υλοποίησης μετά από αίτημα του Νομάρχη Λασιθίου ενός έργου ενιαίας διαχείρισης των υδάτινων πόρων του νότιου τμήματος του Νομού Λασιθίου.
Αναφορά για τους κ.κ. Υπουργούς Οικονομίας και Ανάπτυξης σχετικά με το αίτημα των Επιμελητηρίων Κρήτης προκειμένου να υπάρξει ισότιμη αντιμετώπιση των επιχειρήσεων της Κρήτης, από τις τράπεζες και το ΤΕΜΠΕ.
Αναφορά για την κ. Υπουργό Απασχόλησης σχετικά με την ανησυχία των ασφαλισμένων του Δημοσίου, οι οποίοι ανησυχούν για την εξέλιξη της κόντρας των γιατρών με το Ταμείο τους.
Αναφορές για την κ. Υπουργό Απασχόλησης μετά από αιτήματα πολιτών που αφορούν τις καθυστερήσεις στην καταβολή των συνταξιοδοτικών τους δικαιωμάτων από τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger