Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Δημιουργία Περιφερειακού Ιατρείου αντί για Κέντρου Υγείας στο Δήμο Μακρύ Γιαλού

Σε ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή, ο Βουλευτής Λασιθίου & Μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μ. Καρχιμάκης , σχετικά με τη δημιουργία Κέντρου Υγείας στο Δήμο Μακρύ Γιαλού, ο υφυπουργός κ. Γ. Παπαγεωργίου απάντησε :

Ο Νικόλαος Ε. Χατζάκης με την από 21,12,1993 ιδιόγραφη διαθήκη του κατέλειπε μεταξύ άλλον , ακίνητο έκτασης δύο στρεμμάτων στην τέως Κοινότητα Πεύκων Σητείας , νυν δ.δ. του Δήμου Μακρύ Γιαλού, υπό τον όρο να αναγερθεί επ’ αυτού με μέριμνα και δαπάνη αυτής ή του Κράτους, σύγχρονο Κέντρο Υγείας, εντός επταετίας από την ημερομήνια του θανάτου του διαθέτη άλλως αυτό να περιέλθει στο Αρχαιολογικό Μουσείο Σητείας.

Το Υπουργείο Υγείας και κοινωνικής Αλληλεγγύης με το θπ’ αριθμ. Υ3α/Γ.Π.57216/23,7,04 έγγραφο της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας , γνωστοποίησε στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών , ότι δε θεωρεί απαραίτητη την ανάπτυξη μονάδας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας , σε επίπεδο Κέντρου Υγείας στην περιοχή και θεωρεί θετική την πρόταση του πρώην ΠΕΣΥΠ Κρήτης , νυν 7ης ΥΠΕ κρήτης , για δημιουργία Περιφερειακού Ιατρείου στο εν λόγω Δήμο , προς κάλυψη των αναγκών της άμεσης και ευρύτερης περιοχής.












Η ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή, ο Βουλευτής Λασιθίου & Μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μ. Καρχιμάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger