Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Πρώτο Κλιματικά Ουδέτερο (Carbon Neutral) ελαιόλαδου στον κόσμο,το Π.Ο.Π. Σητείας και το Π.Ο.Π. Καλαμάτας & Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

Η GAEA ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου Κλιματικά Ουδέτερου (Carbon Neutral) ελαιόλαδου στον κόσμο,το Π.Ο.Π. Σητείας και το Π.Ο.Π. Καλαμάτας & Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο. Το Π.Ο.Π.Σητείας έχει βραβευτεί με:Αργυρό Βραβείο, 2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου 2007, στην κατηγορία ισχυρή ένταση φρουτώδους για το GAEA Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Σητεία Κρήτης

Βραβεία Oscar 2007, τα δύο Εξαιρετικά Παρθένα Ελαιόλαδα της GAEA, Π.Ο.Π. Καλαμάτας και Π.Ο.Π. Σητείας επιλέχθηκαν από τους διοργανωτές της τελετής και δόθηκαν στους 300V VIP καλεσμένους της βραδιάς απονομής των Oscar!

Χρυσό Μετάλλιο, Ρωσία 2006 "The product of the year" / "Fat & Oil products" Russia, Gaea Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Π.O.Π. Σητεία Κρήτης

Βραβείο, Ζυρίχη 2006, 5th International Olive Oil Award, Gaea Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Π.O.Π. Σητεία Κρήτης

Stiftung Warentest, Γερμανία 2005, Ινστιτούτο Καταναλωτή Γερμανίας, Gaea Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Κρήτης, καλύτερο εμφιαλωμένο ελαιόλαδο.

Χρυσό Βραβείο, Great Taste Awards 2001, The Guild of Fine Food Retailers UK, Gaea Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Π.O.Π. Σητεία Κρήτης
Η GAEA κατέγραψε την όποια επίπτωση στο περιβάλλον από την παραγωγική της διαδικασία, την οποία αποδίδει μέσω του διεθνούς οργανισμού «myclimate» και την εποπτεία του Ο.Η.Ε., σε περιβαλλοντικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει έμπρακτα ότι η εταιρεία διασφαλίζει όχι μόνο την άρτια ποιότητα των προϊόντων της, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος.
Το Κλιματικά Ουδέτερο λάδι της GAEA δίνει στην αγορά το μήνυμα ότι η άριστη ποιότητα μπορεί να συνδυαστεί με την άριστη περιβαλλοντική συνείδηση, κυρίως από μια εταιρεία που αναγνωρίζεται και βραβεύεται για την ποιότητα και την εταιρική κοινωνική ευθύνη που αποδεικνύει.
Η αφοσίωση στην ποιότητα και την ασφάλεια τροφίμων είναι για την GAEA συνδεδεμένη και με την υψηλή μαγειρική. Καταξιωμένοι Ελληνες σεφ, όπως οι Λευτέρης Λαζάρου, Στέλιος Παρλιάρος, Ηλίας Μαμαλάκης και άλλοι, έχουν αγκαλιάσει την GAEA όλα αυτά τα χρόνια, δημιουργώντας και κυρίως καινοτομώντας με τα προϊόντα της.

Πηγή:Hotel&Restaurant OnlineκαιGAEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger