Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Απευθείας μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας


Τους τελευταίους μήνες η ιστοσελίδα του Δήμου Σητείας έχει αναβαθμιστεί σε σημαντικότατο βαθμό.  Σ΄αυτήν παρουσιάζεται το ‘'πανόραμα' όλων των δράσεων που αναπτύσσονται στο δήμο μας. Επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα , η οποία έχει καταχωρηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sitia.gr, οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για όλα όσα συμβαίνουν στον τόπο μας.

O Δήμος Σητείας μέσω της δικτυακής του πύλης δίνει πάνω από όλα τη δυνατότητα στον επισκέπτη να συμμετέχει ενεργά και ισότιμα στη νέα ψηφιακή πραγματικότητα και παρέχει την δυνατότητα εύκολης, έγκαιρης και πληρέστερης πληροφόρησης για τις υπηρεσίες, τις δραστηριότητες και το έργο του. Στο πλαίσιο αυτό ο Δημότης έχει τη δυνατότητα μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου να έχει ηχητική και οπτική προβολή των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πρόκειται για την απευθείας μετάδοση των συνεδριάσεων στο διαδίκτυο (webcasting) από την Αίθουσα συνεδριάσεων. Για την λειτουργία της υπηρεσίας αυτής έχει διαμορφωθεί και εξοπλιστεί, η Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δήμου Σητείας . Την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 19.00μ.μ  που έχει οριστεί συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει μία πρώτη δοκιμαστική μετάδοση.

Είστε ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσετε τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας.  

   

                                                      

Γραφείο Τύπου Δήμου Σητείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger