Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

Επίσκεψη σε Κοζάνη και Καστοριά

Ο Υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης επισκέφθηκε χτες την έδρα του Α’ Σώματος Στρατού στην Κοζάνη και σήμερα την έδρα της 15ης Ταξιαρχίας Πεζικού (ΤΑΞΠ), τα φυλάκια Διποταμιάς και Αγίου Ιωάννη, καθώς και την έδρα της 3ης ΜΣΕΠ στο Βίτσι.


Σε δηλώσεις του τόνισε ότι συνεχίζει τον κύκλο των επισκέψεών του σε μονάδες και σχηματισμούς σε όλη την Επικράτεια, προσθέτοντας ότι «δε μπορεί εύκολα να καταλάβει κάποιος τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, αν δεν έρθει σε επαφή με αυτές. Έστω και για λίγο, για να αποκρυσταλλώσει και να αποκτήσει σφαιρική άποψη του έργου και των συνθηκών, υπό τις οποίες το επιτελούν».


Ερωτώμενος για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τα ελικοδρόμια και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, γνωστοποίησε ότι «ολοκληρώθηκε ήδη η αδειοδότηση του ελικοδρομίου στην Ηρακλειά από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α) και το Υπουργείο Μεταφορών, ενώ την ίδια εξέλιξη αναμένεται σύντομα να έχουμε με Σχοινούσα, Ερείκουσα και Αντικύθηρα».


Στη συνέχεια ο κ. Πλακιωτάκης, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό των τελευταίων ημερών, απάντησε ότι «στην Κεντρική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας όλοι είχαν τη δυνατότητα να εκφράσουν ελεύθερα την άποψή τους ενώπιον του Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή και αποφασίσαμε ομόφωνα. Πέραν τούτου, αυτό που προέχει είναι να είμαστε δίπλα στους πολίτες, να λέμε λιγότερα, να κάνουμε περισσότερα και να σταματήσουμε να δημιουργούμε καθημερινά από μονοί μας «Δούρειους Ίππους». Ως νέος πολιτικός και πολίτης, πιστεύω ότι το ουσιαστικό -με κάθε έννοια- που πρέπει να βάζουμε μπροστά και πάνω από όλα είναι η λέξη «δουλειά». Η εσωστρέφεια δεν ωφελεί κανέναν και προπαντός τον Ελληνικό Λαό και τα προβλήματα της καθημερινότητας, που τον απασχολούν ».

Όταν ρωτήθηκε για το αν μπορεί να προχωρήσει το μεταρρυθμιστικό έργο της Κυβέρνησης με 151 βουλευτές, πρόσθεσε ότι «είναι γνωστό σε όλους ότι η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα».


Γραφείο Τύπου Υφυπουργού Εθνικής 'Αμυνας

κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη

Αθήνα, 02/10//2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger