Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Ν.Δ. το θέατρο του παραλόγου

Ζούμε τις τελευταίες μέρες κωμικοτραγικές καταστάσεις ως χώρα και έχουμε μείνει άναυδη από το εύρος των οβιδιακών μεταμορφώσεων του κυρίου Καραμανλή και των βουλευτών του , διαγραμμένων και μη.
Μια κυβέρνηση που ψάχνει τα στελέχη της από τηλεοπτικό κανάλι σε κανάλι και από εφημερίδα σε εφημερίδα μη τυχόν και τα βάλουν με τον προστατευόμενο (βλέπε υπουργός με πνευματικό),βουλευτές που δίνουν συνεντεύξεις και μετά τρέχουν να τις ακυρώσουν ( βλέπε Μανώλη) και τέλος διαγραμμένους που το πρωί παραιτούνται ,το μεσημέρι το αλλάζουν και την επομένη ζητούν να επιστρέψουν ως μεταμελημένες Μαγδαλινές (βλέπε Δαΐλάκη) . Και όλα αυτά σε μια εποχή όπου λόγω τις παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης ,καράβια χάνονται ,αλλά για τον κύριο Καραμανλή, βαρκούλες αρμενίζουνε...
Κύριοι της δεξιάς , ο κόσμος κουράστηκε από την αποτυχημένη παράστασή σας και τα καθημερινά σας σκάνδαλα . Δεν αντέχει άλλο την καθημερινά αυξανόμενη ακρίβεια στα ράφια , την ασυδοσία στην αγορά , την άκρατη φορολογία στα χαμηλά και μεσαία στρώματα της κοινωνίας , τον εμπαιγμό των εισοδημάτων των αγροτών ,τη συστηματική απαξίωση του Ε.Σ.Υ και τις ψευδεπίγραφες μεταρρυθμίσεις σας.
Τέλος δεν αντέχει άλλο εσάς να συνεχίζετε αυτή τη φαρσοκωμωδία.
Φτάνει πια.
Οι πολίτες δεν αντέχουν μια από τα ίδια αλλά επιζητούν μια κυβέρνηση ουσίας και όχι μια κυβέρνηση επικοινωνίας.
Η χώρα χρειάζεται αλλαγή πορείας ώστε να βγει η χώρα από αυτή την τραγελαφική κατάσταση που την έφερε ο κύριος Καραμανλής μαζί με τον Θόδωρο.


Τ.Ο ΠΑ.ΣΟ.Κ ΣΗΤΕΙΑΣ

Σητεία 6 Οκτωβρίου 2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Lasithi Blogs
GreekBloggers.com
Powered By Blogger